tiistai 11. tammikuuta 2011

Kirppiksemme on suljettuna edelleenkin

Tänään meidän piti avata Kuusamon ETRA ry:n kirppis, mutta työntekijä ei pääsekään tulemaan töihin, koska hän oli saanut toisen, palkallisen, työn. Kirppispaikka on jälleen avoimena Kuusamon työvoimatoimistossa. Paikka on työharjoittelu/työelämään valmentautuminen -nimikkeen alla. Jos olet kiinnostunut tästä työstä, niin ota yhteyttä minuun tai Kuusamon työvoimatoimistoon. Jos olet vapaa tulemaan vapaaehtoistyöhön, niin se olisi tietenkin erittäin rohkaisevaa. Kirppis on nyt suljettuna, niin kauan kunnes saamme työntekijän.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ehkä olisi mahdollisuus tulla kirppikselle keskiviikkona 19.1 ja olla 7.2 asti. Ystäväni Eeva-Kaisa tulisi Kuusamoon 2.2 ja lähtisi kanssani takaisin Varkauteen. Hänellä on silloin talviloma ja hän haluaisi tutustua Kuusamoon. Eeva-Kaisa tulisi sinne linja-autolla. Tällaista suunnittelemme ja pyydämme sulkeutua rukouksiinne, jos Herran tahto on niin ei tule esteitä tulollemme.
Harmillista, kun kirppis on sulkenut ovensa vapaaehtoistyöntekijöiden puuttuessa.
Riitalle olen kertonut kangaspuiden saamisesta Kuusamoon, hän oli hyvin kiinnostunut asiasta.
Siunausta Raija.

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Raija!
Olipa iloinen uutinen, että tulette oikein porukalla. Odotamme teitä kovasti. Voisiko Kirppiksen oveen laittaa lapun, jossa olisi tieto sen avautumisesta? Onko tuo 19.1. matkustuspäivä vai oletteko jo silloin Kuusamossa? Eeva-Kaisa ja Riitta ovat myös tervetulleita Kuusamoon! Sano heille lämpimät terveiset, niin kuin myös Joukolle!
Yksi kirppiksen opasteista on jäänyt suuren lumikinoksen alle. Yritin tänään etsiä sitä, mutta sitä ei luultavasti löydy kuin vasta keväällä, kun lumet sulavat. Voimme tarvittaessa teettää uuden opasteen.
Olette Herran lähettiläitä! Muistamme teitä rukouksin!

Anonyymi kirjoitti...

Matkustuspäivä on 19.2. Lähden yksin näillä näkymin matkustaa, Jouko ilmeiseti tulee seuraavalla kerralla mukaani. Hän jää talonmieheksi tänne, kun lumitöitä on niin paljon, eikä ole ketään tekemässä niitä. Tuon vähän kirppistavaraa tullessani.
Eeva-Kaisa ottaa selvää linja-autojen tulosta.
Raija.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olihan tulosi 19.1. eikä 19.2.?
Olet sydämellisesti tervetullut. Nyt onkin satanut paljon lunta. Joka päivä on kolaamista. Herra antakoon Joukolle voimia lumen kolaamiseen. Sinulla on aina paljon annettavaa. Varastosi tuntuvat olevan ehtymättömät.
Kirppiksellä ensimmäinen työ on kerätä kaikki joulutavara varastoon.

Anonyymi kirjoitti...

Ilman muuta 19.1, miten se nyt väärä kuukausi siihen lipsahtikin. Joukolla vähän outoja tuntemuksia pään oikealla puolella, mutta uskaltaa jäähä kotiin ja päästää minut lähtemään. Haluaisin tietenkin olla pitempäänkin, mutta en voi jättää Joukoa ýksin pitkäksi aikaa.
Toivotaan keväällä, että saan hänet mukaan sinne.
Raija ps. odotan innolla, että pääsen kirppikselle touhuamaan!!

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Raija ja Jouko! Tervetuloa Kuusamoon!
Tulimme eilen illalla Kajaanista, joten en ole ehtinyt vastaamaan kirjoitukseen.
Ajattelin, että kyllä Raija tulee varmaankin 19.1., mutta halusin kuitenkin varmistaa, koska toisessa kirjoituksessa oli helmikuu. Hieno suunnitelma, että Jouko tulisi myöhemmin keväällä. Toivottavasti pysytte terveinä.
Toimme Kajaanista kirppistavaroita ja Jessicalle sängyn. Hyvä, että saadaan kirppis taas auki, ja tavara pääsee kiertoon.

Anonyymi kirjoitti...

Auto pakattu melko täyteen kirppistavaraa. Riitta toi tänään aikamoisen läjän räsymattoja kirppikselle myyntiin, äitinsä ja omia kutomia.
Ystävät ovat ahkerasti täyttäneet autoani hyvällä tavaralla ja viimeiset käyn raamattupiirin jälkeen illalla Eeva-Kaisalta hakemassa.
Lähden aamulla heti ajelee, jotta oisin valoisaan aikaan Kuusamossa. Soittelen matkalta sinulle, Paavo, että tulisit avamaan oven kirppikselle.
Nyt vielä on käytävä työkkärissä ja sitten kirkolle tutkimaan galatalaiskirjettä. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Olet jo lähtökuopissa. Sinulla on paljon tuliaisia kirppikselle. Saat ruveta niitä heti myymään kun tulet. Toini oli hyvin iloinen tulostasi. Samoin kaikki muutkin, jotka tuntevat sinut.
Meillä oli tänään onnistunut yhteiskristillinen tilaisuus. Kirkkomme oli täynnä väkeä. Aloitimme klo 18.00 ja päätimme illan vasta 20.30. Tilaisuus kesti 2,5 tuntia. Saimme kuulla paljon hyvää sanaa, todistuksia jne. Lauloimme illan aikana kahdeksan laulua.