torstai 5. elokuuta 2010

Myrskyillä on omat nimensä!

"Sinun poikasi ja tyttäresi olivat aterioimassa ja juomassa viiniä vanhimman poikasi luona, kun autiomaan tuolta puolen nousi suuri tuuli, joka tarttui rakennuksen neljään kulmaan ja luhisti sen sinun lastesi päälle, niin että he kaikki kuolivat. Minä yksin jäin jäljelle kertomaan tästä sinulle." (Job. 1:18,19.)

Kuka oli tämän "trombin" takana? Jobin kirjasta käy selvästi ilmi, että saatana nostatti tuhoa tuottavan suuren tuulen. Tänäkin päivänä saatana tekee tuhoamistyötään Jumalan sallimissa rajoissa, käyttäen luonnonvoimia apunaan, tuhotessaan ihmisiä ja heidän maa-kotiaan.

Ilmestyskirja paljastaa meille, että monenlaisia myrskyjä on nousemassa lopun aikana yhä enemmän ja enemmän. Näissä vitsauksissa, joista nyt kärsimme, on mukana Jumalan armo. Ilmestyskirjassa kuvataan pasuna-vitsauksia. Pasuna-vitsausten aikana Jumalan armo lieventää tuhojen seurauksia, vaikka ne meidän mielestämme ovat jo pelottavan suuria ja tuntuu siltä kuin Jumala olisi hyljännyt ihmiset ja jättänyt heidät paholaisen käsiin. Kun nämä seitsemän merkkisoittoa on annettu koko ihmiskunnalle, parannuskutsuna, niin sen jälkeen on odotettavissa sellainen myrsky, jossa ei ole mukana Jumalan armoa hillitsemässä paholaisen toimia. Silloin saatana saa riehua mielin määrin. Kun Pyhä Henki vetäytyy pois maan päältä ja armon aika päättyy, niin silloin rytisee oikein kunnolla. Viimeisten vitsausten aika on silloin koittanut. Saatana nauttii tästä ajasta hyvin paljon. Hän saa silloin toteuttaa omia unelmiaan mielin määrin. Sadistille, kärsimyksen aiheuttaminen tuo suunnatonta mielihyvää. Saatana on sadisti ja kaikkien sadistien "isä". Viimeisen myrskyn puhjettua myrskybongareilla ei ole puutetta aineistosta. Toteutuukohan silloinkin tuo ajatus, että vain yksi jää jäljelle raportoimaan eri alueilla sattuneista suurista tuhoista?

Lopun ajan myrskyn puhkeamisessa, pahinta ei ole puiden, lankojen ja tietoliikenteen katkeamiset eikä suuret aineelliset tuhot, vaan jumalattomuus ja pahuus, jotka tuhoavat ihmisten sielut ja katkaisevat heidän yhteytensä Jumalaan ja toinen toisiinsa. Rakkauden kylmeneminen jäädyttää kaikki inhimilliset tunteet ja paholaisen henki saa ihmiset villiintymään täyteen vihaan ja saastaisuuteen. Ilon, rauhan ja rakkauden häviäminen sydämistä on pahinta, mitä ihmiselle voi tapahtua, koska se kertoo siitä, että sydämessä ei asu häntä, joka on ilon, rauhan ja rakkauden lähde.

Oletko pannut merkille, että kaikilla myrskyillä on omat nimensä? Ne annetaan niiden ihmisten nimistä, joiden nimipäivinä myrskyt ovat puhjenneet. Onko sinun nimipäivänäsi sattunut myrskyä, joka olisi kirjattu historian lehdille? Saatanan nimi liittyy hyvin vahvasti viimeiseen ja pahimpaan myrskyyn.

On muistettava, että Jumalan kansa on vitsausten aikana maailmassa myrskyn keskellä, samoin kuin oli Nooan arkkikin vedenpaisumuksen keskellä. Arkki oli pelastettujen turvakoti. Jumala on varannut turvakodin myös lopun ajan kansalleen. Jumala on luvannut varjella ja suojella omiaan, ajan loppuun saakka, ja hän pitää lupauksensa aivan varmasti. Meillä ei ole siis mitään pelättävää, jos olemme Kristuksen puolella kokosydämisesti.

Tänä päivänä, jos kuulette hänen äänensä, niin älkää paaduttako sydämiänne! Jeesus tulee pian takaisin! Äkkiarvaamatta! Silloin kun emme osaa luulla emmekä arvata!

Tunsin voimakasta kehotusta kirjoittaa tästä aiheesta viime päivien uutistapahtumien johdosta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Rauha teille!
Vaikka ulkona myrskyää niin sydämessä on rauha. Suomen kansaa kutsutaan nyt parannuksen tekoon, ja antamaan Jumalalle kunnia. Kaikki jotka huutavat Jeesusta apuun niin pelastuu lupaa Sana. Jeesus tyynnyttää kaikki myrskyt jos vain uskot. Yli kaiken varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee.

Terveisiä Paavo- veljelle Salosta

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Seija-siskolle kommentista. Kiitos myös hienosta ruusun kuvasta, jonka sain sinulta tekstiviestin yhteydessä, syntymäpäiväonnitteluna.
Sinulla näyttää olevan myös puutarhaharrastus.

Onko Salossa riehunut myrskyjä tänä kesänä?
Et varmaankaan pelkää niitä, koska sydämessäsi on rauha!
Terveisiä perheellesi!