maanantai 2. elokuuta 2010

Kirppiksellä vaihtui työntekijä

Kaija Palosaari, Kuusamosta, aloitti tänään työn kirppiksellämme. Kuusamon työvoimatoimisto palkkasi hänet työelämään valmentautumiseen tarkoitettujen määrärahojen puitteissa. Kaijan työsuhde Kuusamon ETRA ry:n palveluksessa kestää aluksi yhden kuukauden.

Tämän päivän kohdalle raportoitiin 67 kävijää. Tämä taisi olla kävijämääräennätys. Asiakkaista noin puolet tai vähän alle, tekivät kauppoja. Päivän saldoksi tuli 105 euroa ja sentit päälle. Saldoa ja kävijämäärää lisäsivät sukulaiseni, jotka tekivät ostoksia viikonloppuna. Heidän tekemänsä ostokset merkittiin tämän päivän myyntiin.

Kaarinan ostamat lasten vaatteet lähtivät Viroon, äitiyspakkauksina. Kaarina tekee arvokasta avustuspalvelutyötä naapurimaassamme. Herra siunatkoon tätä työtä runsaasti.

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Upealta kirpputoriltanne ostamamme lautaset ovat jo käytössä, kuin myös osa vaatteista. Oli mukava vetäistä kaunis mekko ylle sen jälkeen, kun oli palattu hillastuskamppeissa mökiltä autolle. Kelpasi kyläillä. Niin ikään Elisa-tytär otti mielellään vastaan "tuliaiseni".

Paavo Hautala kirjoitti...

Hienoa kuulla, että kirpparimme toi hyvää mieltä noin monelle ihmiselle. Sinulla, Aila, on hyvä maku valita juuri oikeita tuotteita. Ihmettelinkin, että mistä löysit niin upeita asuja? Sitten hoksasin, että sinulla oli aikaa katsella asuja kauan, koska olitte kirpparin alakerrassa yötä.
Timoteus sanoi myös, että jos ei tule uni, niin voi kierrellä vaaterekkien lomassa ja hypistellä vaatteita ja tehdä hyviä löytöjä.
Lautaset olivat hyväkuntoisia ja kauniita ja Elisalle tarkoitettu tuliainen myös varmasti hänelle mieleen.
Tänään 4.7. ohitsemme pyyhälsi melkoinen ukkosmyrsky. Sähköt menivät poikki, onneksi kuitenkin vain hetkeksi. Meillä oli silloin kylässä pariskunta Muhokselta. Pitivät sadetta ennen lähtöään mökille, Juntusrantaan.

Aila ja Heikki, oli mukava saada pitää teitä vieraana ensimmäistä kertaa. Tervetuloa uudelleen mittaamaan sukupuun korkeus!