lauantai 7. elokuuta 2010

Herra antoi meille juhlan!

Meillä oli tänään juhlasapatti. Juhlan alussa psalmin 93 ylevät ajatukset suuntasivat mielemme korkeuksiin.

Ranskalaiset vieraamme toivat kansainvälisen tunnelman. He kehuivat Suomea kauniiksi maaksi. Suomi on heidän mielestään Scandinavian kaunein maa. Suomineito on siis Miss Scandinavia.
He ovat tutustuneet Suomeen nyt sekä kesällä että talvella. Talvella Suomi on heidän mielestään satumainen maa. Terho sai henkilökohtaisen kutsun Ranskaan heidän vieraikseen.

Kuumien helteiden johdosta pianomme oli mennyt epävireeseen ja lisäksi yksi kieli juuttui kiinni aina silloin kun sitä käytti. Ihmeteltävää oli, että soittajamme sai esiin kauniita säveliä kaikesta huolimatta. Olimme todella pahoillamme, että pianomme oli juuri nyt heikoimmillaan. Olemme ostaneet kauniin valkoisen pianon käytettynä sellaisesta perheestä, jossa on ollut paljon lapsia. Tätä pianoa on paljon soitettu. Ehkä se alkaa olla aikansa elänyt, koska viritys ei pysy kunnossa kovin pitkään. Meille tuli tänään ajatus hankkia uusi parempi piano. Nyt vain pitää perustaa pianorahasto, johon alamme kerätä varoja uutta pianoa varten.

Juhlan suuruutta lisäsi se, että saimme liittää tänään uuden jäsenen seurakuntaamme. Emma-Katariina Kaukonen siunattiin ennen kastettuna jäsenenä seurankuntamme jäsenyyteen. Hänet on kastettu Mikkelin adventtiseurakunnassa 30.8.2003.
Emma-Katariina on toiminut aktiivisena avustajana seurakunnassamme jo pidemmän ajan, mm. kahdella leirillä leiriohjaajana.

Emma-Katariina: Juhlasi oli lämminhenkinen ja koskettava. Kaikki iloitsimme ratkaisustasi todella paljon. Olet lämpimästi tervetullut seurakuntaamme. Muistamme sinua rukouksin ja haluamme kulkea rinnallasi, rohkaisten ja auttaen kaikessa missä pystymme. Jumalan siunausta elämääsi!

"Isä siunatkoon, siunatkoon sinua
Isä varjelkoon sinua
Hän siunatkoon silmissäsi
ja sydämessäsi
sen sinen, joka taivaasta muistuttaa,
ja siitä, että Jumala on uskollinen,
että uupuvinkin lapsi viedään perille."

Kiitos Jeesus, että olit kanssamme tänään! Kiitos sanastasi, jolla ravitsit meitä!
Room. 5-luvun sanoma täyttää sydämen kiitollisuudella. Tämä luku on kuin lähde, josta pulppuaa raikasta vettä sielun janoomme. Jos elämässämme on "hellettä", avatkaamme Raamattumme tältä kohdalta. Siinä on virvoitus varattuna kaikille janoisille!

Kiitos kaikille tämän päivän juhlassa mukana olleille!
Kiitos emännille hyvästä ateriasta ja kukista, joilla kaunistitte Herran huoneen kaikkien meidän iloksemme!

Ei kommentteja: