keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Rakkaus voittaa vihan 3-0!

Jeesus sanoo: "Joka vihaa minua, vihaa myös minun isääni." (Joh. 15:23.)

Paholainen vihaa Jeesusta kaikkein eniten. Hän on ensimmäinen Isän Jumalan ja Hänen Poikansa Jeesuksen Kristuksen vihaaja. Tuon vihansa hän on onnistunut kylvämään langenneiden enkelien ja ihmiskunnan keskuuteen ja seuraukset näemme ja koemme kaikkialla maailmassa. Jeesuksen ristintapahtumien yhteydessä pimeyden vallan vihan salamat kohdistuivat Jeesukseen täydellä voimalla. Tuo viha Jeesusta kohtaan on jatkunut ja jatkuu ajan loppuun saakka kristittyihin kohdistuvan vainon kautta. Tämä vaino tuo esiin saatanan vihan Jumalaa kohtaan. Kaikenlainen viha, jota maailma on täynnä, johtuu paholaisen vihasta Jumalaa kohtaan. Tämä viha pääsee pian purkautumaan täydellä voimalla, kun Pyhä Henki vetäytyy pois maan päältä. Kun tämä tapahtuu, niin seitsemän viimeistä vitsausta vuotaa maan päälle ankarana ja armottomana. Ihmiskunnan armon aika on silloin päättynyt. Ilmestyskirjassa kuvataan tämä aika. Tämä on saatanalle suurta juhlan aikaa. Hän pääsee silloin toteuttamaan suuret unelmansa ilman mitään esteitä. Onneksi Jumalan sinetillä suojatut Jumalan lapset eivät tuhoudu tässä taistelussa.

"Voi maata ja merta, sillä Paholainen on astunut alas teidän luoksenne. Hän on suuren vihan vallassa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!" (Ilm. 12:12.)

Viimeiset tapahtumat ennen Jeesuksen takaisintuloa tapahtuvat nopeassa tahdissa. Meillä ei ole aikaa hukattavissa. Voimme olla varmoja siitä, että Jumala tulee tekemään kaikkensa pelastaakseen niin monet ihmiset kuin mahdollista. Jumalan varastossa on paholaisen voimaa suurempi voima, joka vuodatetaan ennen viimeisiä vitsauksia. Tämän Pyhän Hengen vuodatuksen vaikutuksesta maa valkenee hänen kirkkaudestaan! Sielusato kypsyy korjuuta varten.

"Lähetä sirppisi ja leikkaa, sillä leikkuuaika on tullut ja maan sato on valmistunut." Niin pilven päällä istuva heitti sirppinsä maan päälle, ja maan sato leikattiin." (Ilm. 14:15,16.)

Rakkaus voittaa vihan 3-0!

Ei kommentteja: