sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Aurinkoon katsominen poistaa varjot!

"Vyöttäkää siis mielenne ja olkaa raittiita. Pankaa täysi toivonne siihen armoon, joka teille annetaan Jeesuksen Kristuksen ilmestymisessä." (1. Piet. 1:13.)

"Mieli ymmärretään yksilön sisäisenä, henkisenä olemuksena, jossa ajatukset, tunteet ja tietoisuus ilmenevät ja kohdistuvat johonkin." (Wikipedia)

Minkälainen mieli meillä tulisi olla?

"Olkoon teillä se mieli, joka myös Kristuksella Jeesuksella oli." (Kol. 2:5.)

Jeesuksella oli puhdas, nöyrä ja Jumalalle pyhitetty mieli. Hänen mielensä ei koskaan taipunut pahaan. Hänen mielensä on sama tänäänkin! Tämän oman mielensä hän haluaa antaa meille. Kun me vyötämme mielemme Jumalan sanalla, niin Kristuksen mieli tulee meihin. Kun ihminen kääntää kasvonsa kohti aurinkoa, niin varjot katoavat. Kun mielemme katsoo kohti Vanhurskauden aurinkoa, Jeesusta, niin synnin varjot katoavat. Raitis mieli ei ole mahdollista ilman Jeesusta. Jumalan armoa ei olisi ilman Jeesusta. Jeesus ilmestyy elämäämme, kun pyydämme häntä tulemaan sydämeemme asumaan ja annamme hänelle valtuudet vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen, niin, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuu meissä ja meidän kauttamme elämässämme.

Ei kommentteja: