maanantai 14. syyskuuta 2015

Pakolaisvirrat lisäävät ulkomaille matkustajien pelkoa!

"Ei Herra viivytä lupauksensa täyttämistä, vaikka jotkut luulevat hänen viivyttelevän, vaan hän on pitkämielinen teitä kohtaan. Hän ei näet tahdo, että kukaan joutuu kadotukseen vaan että kaikki kääntyisivät." (2. Piet. 3:9.)

Tämä sana tuli eräälle rukousvartioon osallistuvalle sisarelle, kun hän poimi lupauskiekon rukouspuutarhan korista. Hän ilahtui tekstistä erittäin paljon, koska hän ymmärsi, että Jumalan armo, rakkaus ja pitkämielisyys ovat niin suuria, että hänen miehensäkin ehtii vielä tulla uskoon ja Jumalan lapseksi, ennen kuin Jeesus tulee takaisin noutamaan omansa taivaaseen. Kiitollisuus täytti hänen sydämensä!

Tämä ajatus on varmaan monilla uskovilla mielessä, jotka odottavat omaistensa kääntyvän Jumalan puoleen ennen maailman loppua.

Jumalan aikataulu ei ole aina sama kuin meidän. Lupausten täyttymisen odottaminen vaatii kärsivällisyyttä. Jeesuksen takaisintuloa koskeva lupaus on varma ja sen toteutuminen tapahtuu juuri oikealla hetkellä. Jumala toivoo kaikkien kääntymistä. Yksikin kadotukseen päättyvä elämä on suuri onnettomuus ja menetys hukkuvalle itselle ja taivaalle. Jumala on tehnyt ja tekee yhä kaikkensa, että ihmiset pelastuvat.

Tänään eräs ihminen ihmetteli hyvin paljon, kun rukoilin hänen puolestaan puhelimessa, että miten minä voin puhua hänelle "tuolla tavalla" ja rukoilla hänen puolestaan niin kauniisti, vaikka hän on syntinen ihminen? Sanoin hänelle, että me olemme kaikki syntisiä ja tarvitsemme paljon Jumalan armoa, joka päivä. Emme voi luokitella toisiamme syntisyyden tai hurskauden mukaan, koska vain Jumala tuntee sydämemme. Olemme kaikki hänen edessään itsessämme täysin kelvottomia. Vain Jeesuksen täydellisyys riittää Isän edessä.

Hän sanoi haluavansa tulla Rukouspuutarhaan siunattavaksi ennen matkalle lähtöä, koska hän sanoi pelkäävänsä matkaa pakolaisvirtojen tähden! Toivotin hänet tervetulleeksi Rukouspuutarhaan! Sinä, joka pelkäät, olet myös tervetullut Herran siunattavaksi!

Ei kommentteja: