tiistai 22. syyskuuta 2015

22. päivän ihmeet!

Tänään on 22. päivä, joka on ollut minulle suurten tapahtumien päivä. Päivän ensimmäinen suuri tapahtuma oli koululaisvierailu Karpalon kasvimaalla. Tuli mieleen, että pitäisi ensi kesänä perustaa lapsille oma puutarhakerho, jossa lapset saisivat harjoitella puutarhanhoitoa.

Toinen suuri tapahtuma oli se, kun minuun otettiin eilen yhteyttä eräästä kaupasta, joka haluaisi tehdä meidän kanssamme yhteistyötä. Tänään teimme sopimuksen, että saan hakea joka maanantai ruokatarvikkeita avustustyötä varten. Sovimme, että jaamme joka maanantai klo 15-17 ruoka-avustusta sitä tarvitseville. Avustuspiste tulee olemaan Karpalo-Kirppis, Kitkantie 23, josta ihmisten on helppo hakea pieni tuki tavalliseen arkeensa. Ruokatarvikkeet pussitetaan valmiiksi ja annetaan sitä tarvitseville kuittausta vastaan. Tänään jaoimme ensimmäiset 17 pussia. Avun saajien joukossa oli ainakin kaksi kongolaista maahanmuuttajaa.

Kuusamoon tulee 200 hengen pakolaiskeskus, joten apua tarvitsevia tulee olemaan paljon.

ADRA Finland tulee järjestämään "Iloinen mieli" -kampanjan Koillismaalle viikolla 42.
Ma 12.10. Taivalkoski
Ti 13.10. Salla
Ke 14.10. Posio
To 15.10. Kuusamo
Vähävaraiset ovat Tervetulleita hakemaan apua! Varakkaat voivat olla mukana esim. antamalla hyviä ja lämpimiä talvivaatteita ja talvikenkiä.

Kiitän Koillissanomat - ja Koillismaan Uutiset -lehtiä mainoslahjoituksesta tätä kampanjaa varten!

Ei kommentteja: