lauantai 12. syyskuuta 2015

Kuusamolaiset ovat rukoilleet tämän viikon, ahkerasti!

Rukous antaa Jumalalle oikeuden toimia hyväksemme ja ystäviemme hyväksi. Kun vetoamme Isään, Jeesuksen nimessä, niin voimme odottaa hänen toimivan rukoustemme mukaan. Kuusamossa meillä on ollut 8. rukousvartio, joka päättyy tällä erää vuorokauden kuluttua. On ollut rohkaisevaa nähdä, miten uskollisesti sisaret ja veljet eri seurakunnista ovat olleet mukana tässä kampanjassa. Minulla on ollut monia tilaisuuksia rukoilla vartioon tulevien ja sieltä lähtevien kanssa yhdessä. Nämä hetket ovat olleet tärkeitä ja siunaavia. Rukouspuutarhaan jätettyjä esirukousaiheita on muistettu tunti tunnin jälkeen eri henkilöiden toimesta. Jumala on kuullut meitä. Minulle on kerrottu myös vastauksista, joita on tullut pyydettyihin esirukouksiin.

Tänä aamuna kohtasin ihmisen, joka kertoi minulle elämäänsä tulleesta kovasta iskusta. En olisi ikinä uskonut, että ystävällisten ja hymyilevien kasvojen taakse kätkeytyi niin suuri suru. Yli 40 vuotta kestänyt avioliitto oli särkynyt, kun toinen aviopuolisoista oli ajanut kumppaninsa helvettiin. Vanhuudesta ei tullut heille onnellista yhdessäoloa. Murheellisella mielellä pitää nyt kestää tämä isku ja valmistautua onnettomaan poislähtöön. Elämä on traagista.

Jumala voi kuitenkin muuttaa tilanteen paremmaksi. Se, mikä meistä tuntuu raskaalta, voi Jumalan avulla muuttua lopulta siunaukseksi. Missään tilanteessa ei pidä katkeroitua, vaan antaa jatkuvasti anteeksi ja aloittaa ja päättää päivät kiittäen Jumalaa kaikesta, niin hyvistä kuin huonoistakin päivistä. Ihmisellä on suuri onni silloin, jos sydän ei ole katkera ja syyttävä.

Seuraava rukousvartiokaupunki on tietääkseni Turku. Terveiset vaan sinne Aurajoen, kaupunkiin! "Olkaa kestävät rukouksessa ja siinä kiittäen valvokaa!"
 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Herra siunatkoon kaikkia rukoilijoita ja rukouskohteita!