keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kuusamoon tuli tänään pakolaisia! Tervetuloa!

Rukousvartio on mennyt hyvin. Pakolaiset ovat tulleet Kuusamoon. Kuulin, että he ovat laulaneet linja-autossa ylistystä Jumalalle. Mahtavaa! Tervetuloa!

Meillä on Karpalo-Kirppiksellä paljon vaatteita. Kuusamoon sapuneet pakolaiset voivat tulla hakemaan niitä ilmaiseksi. Tervetuloa Kitkantie 23:een ma-pe klo 10-17 tai sunnuntaina klo 12-15. Tämän päivän Koillissanomissa oli hyvät ja koskettavat pakolaisia koskevat kirjoitukset. Toivottavasti kaikki kuusamolaiset ovat ne lukeneet!


 Johanna Törmänen voitti Karpalon Jopo-arvonnan 1.9.2015! Onnea voittajalle!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Herralle! Tämä tieto on myös minulle rukousvastaus. Kun sain sinulta Paavo omat rukousvuorot listalta, minulle tuli mieleeni ennen ensimmäistä omaa vuoroani myös kaikki Suomeen tulevat sekä jo asuvat pakolaiset. Kun luin kirjoituksesi, olin iloisesti yllättynyt. Kaikki kunnia Isälle!

Paavo Hautala kirjoitti...

Tämä tieto oli minullekin erittäin ilahduttava!

Paavo Hautala kirjoitti...

Näin tänään 12.9.2015 Kuusamoon muuttaneet pakolaislapset ensimmäistä kertaa. Kun tulimme kirkosta, lapsijoukko katseli näyteikkunoita Kitkantiellä. Kaikki on heille uutta ja ihmeellistä ja niin erilaista, mihin he ovat tottuneet. Olisi ollut mukava pysähtyä tervehtimään heitä, mutta meidän piti lähteä Vasaraperään hakemaan tyttärenlapsia meille viikonlopuksi. Nyt meillä onkin ollut vilskettä. Lapset ovat niin tavattoman energisiä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään 16.9.2015 minulle tuli mahdollisuus toivottaa henkilökohtaisesti neljä nuorta pakolaista Kuusamoon. Kohtaaminen tapahtui kadulla, neljäntien risteyksessä. Kohtaaminen oli lämminhenkinen kokemus. Jumalan siunausta kaikille!

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään 17.9.2015 kaksi pakolaista tuli kahden punaisen ristin työntekijän kanssa hakemaan kirppikseltämme vaatteita. Löytyi hyvä turkki, villapaitoja, farkkuja, paitoja ym. Suomi-pipot ja Suomi-paita olivat erityisen mieluisia lahjoja.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tänään 18.9.2015 saimme antaa kolmelle kongolaiselle pakolaiselle hyviä ja lämpimiä vaatteita kirppikseltämme. Jos sinulla olisi kaapissa ylimääräisiä hyviä talvivaatteita ja haluaisit antaa niitä pakolaisille, niin voit tuoda niitä kirppiksellemme, annamme niitä eteenpäin.