perjantai 9. marraskuuta 2012

Kristittynä vainottu!


Laitan tähän Sepolle lähettämäni viestin tiedoksi muillekin. Tämä viesti on samalla kutsu kaikille saapua mielenkiintoiseen iranilaiseen iltaan!
 
Hei Seppo,
Yhteiskristillinen tilaisuus pidetään la 26.1.2013 klo 18.00 Kuusamon Adventtikirkossa, Kitkantie 37.
Illan teema on: Kristittynä vainottu!
Vierailevana puhujana iranilaissyntyinen Cyrus Jebraeil, joka on naimisissa suomalaisen kanssa. Vaimo on kotoisin Salosta. Heillä on lapsi ja he tulevat Kuusamoon koko perheenä. Perhe asuu tällä hetkellä Torniossa. Cyrus johtaa Polaris- kielipalvelu firmaa.
Jos Kasvisravintola Karpalo on tuohon päivään mennessä valmis, niin järjestämme iranilaisen tarjoilun.
Rukousterveisin!
Paavo

6 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Olen tavannut Curysin pari kertaa, eka kerran puoluekokouksessa Kokkolassa, jossa ihastelin hänen hyvää suomenkielen taitoaan, ja viimeksi Oulussa kuntavaalikoulutuksessa, jossa oli mukana kaikki KD:n kansanedustajat. Mutta Curys ei tunne eikä tiedä minua, hänet vain on niin helppo muistaa :)

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa mukava, että tunsit Cyrusin. Voinko sanoa hänelle sinulta terveiset? Hän tulee majoittumaan kirkkoomme vierailun aikana.

Pidimme tänään Sepon kanssa, hänen kotonaan, rukoushetken, tämän tulevan tilaisuuden puolesta.

Aila kirjoitti...

Toki voit, vaikka epäilenkin, että tuskin muistaa - me kaikki suomalaiset kun olemme niin samannäköisiä ;-)
Puoluekokouksessa Kokkolassa olin äänestysvirkailijana, ja siinä kun Curys tuli äänestämään, sain tilaisuuden kiitellä kielitaitoaan, jota olin kuullut hänen käyttäessään kokouksessa puheenvuoroa. Kerroin huomanneeni maahanmuuttajaopettajana, miten vaikea suomenkieli on oppia.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olen keskustellut Curysin kanssa puhelimessa ja todennut saman asian. Odotan tulevaa vierailua mielenkiinnolla.

Voisitko Aila järjestää oppilaittesi kanssa retken Kuusamoon tähän tilaisuuteen?

Aila kirjoitti...

Tällä hetkellä en ole enää maahanmuuttajaopettajana, minulla on hoivissani 16 pientä esikoululaista. Heille matka Kuusamoon olisi aivan liian pitkä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Mikael menee ensi syksynä esikouluun. Jos Terhon ja Sinin perhe asuisi Raahessa, Mikael voisi olla oppilaasi. Esikoulu on tärkeä vaihe pienen ihmisen elämässä. Voimia ja jaksamista työssäsi!

Pelasin tänään Mikaelin kanssa muistipeliä, jossa opettelimme muistamaan eri maiden lippuja. Mikaelilla oli parempi muisti kuin minulla. Jessica ja Vilma juttelivat skypen kautta ja näyttivät tekemiään hienoja kortteja. Hekin pelasivat muistipeliä, muumi-sellaista.