tiistai 13. marraskuuta 2012

Illalla itkettää, mutta aamulla naurattaa!

   
Tunsin kehotusta kirjoittaa blogilleni yhden Raamatun ikuisista lupauksista niille lukijoilleni, jotka etsivät ja kaipaavat pientä rohkaisua elämäänsä. Jos olet masentunut tai huolissasi tulevaisuudestasi tavalla tai toisella, niin tartu tähän sanaan uskossa. Jos silmissäsi on tänä iltana kyyneleitä, tunnet syyllisyyttä, pelkoa tai ahdistusta, niin tämä sana on juuri sinua varten. Saatat ajatella jopa Jumalan vihan ja rangaistuksen kohdistuneen sinuun, syntiesi ja pahojen tekojesi tähden ja ajattelet, että sinut on hyljätty. Jos olet menettänyt tai menettämässä elämästäsi ilon ja toivon, niin tämä sana on sinulle. Ota se vastaan Jumalan sydämeltä! Usko, että tämä lupaus täyttyy kohdallasi ja toteutuu juuri niin kuin siinä on luvattu.

"Hänen vihansa kestää vain hetken, hänen hyvyytensä läpi elämän. Illalla on vieraana itku, mutta aamulla ilo." (Ps. 30:6.)

Jumala ei ole pitkävihainen. Jumalan hyvyys on suurempi kuin osaamme edes ajatella. Jumalan hyvyys ja armo kantavat sinua kaikkina päivinäsi. Jos sinulla on tänä iltana paha olla ja silmäsi vuotavat kyyneleitä, niin Kristuksen veren ansiosta ja hänen rakkautensa suuruuden tähden sinun kyyneleesi voivat olla aamulla ilonkyyneleitä. Jeesus on kärsinyt Jumalan vihan ja kantanut synnin rangaistuksen ristillä, jotta meillä olisi ilo ja rauha hänen armostaan. Saakoon sovituksen tuoma ilo ja rauha laskeutua sydämeesi jo tänä iltana, niin, että heräät aamulla iloisella mielellä!

"Ihmeellinen on sinun armosi, Jumala! Sinun siipiesi suojaan rientävät ihmislapset. Sinä ruokit heidät talosi runsain antimin ja annat heidän juoda ilosi virrasta. Sinun luonasi on elämän lähde, sinun valostasi me saamme valon." (Ps. 36:8-10.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minullekin on tullut sana: -"Minun armoni on suuri." Siihen on hyvä luottaa. Mieltä lämmittäviä kuvia, jännä tuo pilvi-kuva :-)
T. sisar suur-Oulusta

Paavo Hautala kirjoitti...

suur-Ouluun terveiset. Onkohan tuo pilvisydän ihan aito, vai onko sitä jotenkin muokattu? En tiedä, koska se on nettikuva.

Saamme tyttären perheen Oulusta vieraaksemme ensi viikonloppuna Kuusamoon. Vilma on oppinut puhumaan. Kiva nähdä tyttöjä! Pitää lämmittää leikkimökki, että voivat leikkiä siellä. Tein tytöille lumiukon, jolla on Annen mielestä vihainen katse, koska suusta tuli vähän liian suuri. Pitää kai korjata lumiukon suun ilmettä, etteivät tytöt pelkää sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos rohkaisevasta kirjoitukaeata.
Sain siitä voimaa. Kirsti

Paavo Hautala kirjoitti...

Toivon Kirstille ja Kirstin perheelle Jumalan siunausta ja johdatusta! Voimia teille kaikille!