tiistai 7. huhtikuuta 2020

Toivotan sinulle rauhaa! Pääsiäisrauhaa!

"Paljon ennemmin me siis nyt, kun olemme vanhurskautettuja hänen veressään, pelastumme hänen kauttaan vihasta" (Room. 5:9).

"Nyt ei siis ole mitään kadotustuomiota niille, jotka ovat Kristuksessa Jeesuksessa" (Room. 8:1).

Syytön Jeesus otti päälleen meidän syntimme ja kärsi Jumalan vihan ja tuomion, joka olisi kuulunut meille. Vapahtajamme on sovitusuhrimme, joka on tuonut kertakaikkisen sovituksen ja anteeksiannon niille, jotka uskovat häneen. Raamattu vakuuttaa meille, ettei sovitusta ole ilman verenvuodatusta. Synnittömän Jeesuksen veri on ainoa lääke syntiä ja saastaisuutta vastaan. Tämän veren puhdistavaan voimaan saamme vedota, kun tulemme syntisinä Kristuksen ristin juurelle. Me tarvitsemme Jeesuksen välimieheksemme, että voimme lähestyä Pyhää Jumalaa. Olemme vanhurskautettuja Jeesuksen veressä. Jumalan viha syntiä vastaan on kohdistunut Jumalan ainoaan Poikaan. Sen tähden meillä ei ole kadotustuomion pelkoa, kun olemme Kristuksessa Jeesuksessa.

Tänään Jumalan rakkaus vetää meitä Jeesuksen luo uskomaan häneen. Rakkaus kutsuu meitä tänä pääsiäisenä katsomaan ainoaan toivoomme. Ajattele ristiä ja häntä, joka on naulittu siihen sinun tähtesi. Näetkö rakkauden ja myötätunnon ja synnin suuruuden, jota ei voitu poistaa ilman virheetöntä Jumalan Karitsaa.

Hyvä uutinen on se, että meidät on sovitettu! Synnit on anteeksiannettu Jeesuksen veressä, joten saamme iloita rauhasta!

Toivotan sinulle rauhaa! Pääsiäisrauhaa!

Ei kommentteja: