tiistai 18. helmikuuta 2020

Hän hoitaa meitä koko ajan!

"Antakaa hänen kannettavakseen kaikki murheenne ja huolenne, sillä hän hoitaa teitä koko ajan" (1. Piet. 5:7 EU).

Tämä rohkaiseva ja hoitava sana on sinua varten, joka murheellisella mielellä ajattelet, kuinka tästä päivästä selviäisi.
Jumala ei ole sinua hyljännyt. Hän ei ole sinusta kaukana. Hän tuntee kipusi ja tietää mitä sinulle kuuluu ja mitä sinä tarvitset. Jumala on rakastava ja huolehtiva Isä. Hän on antanut meille oman ainoan Poikansa, Jeesuksen.

"Kristukseen, joka oli puhdas synnistä, Jumala siirsi kaikki meidän syntimme, jotta me hänessä saisimme Jumalan vanhurskauden" (2. Kor. 5:21).

Tätä siirtoa ei voinut kukaan toinen tehdä. Kenenkään muun valtuudet eivät riittäneet siirtämään syntejämme pois harteiltamme, kuin Jumalan, joka Kristuksessa toteutti ihmeellisen lunastustyön ja antoi meille Jumalan vanhurskauden.

Jos huolesi aiheena on synti ja siitä johtuva huonommuuden tai kelpaamattomuuden kokemus, älä lannistu! Sinä kelpaat Jumalalle Jeesuksessa Kristuksessa. Syntisi on siirretty sinusta pois. Tartu uskossa tähän totuuteen ja iloitse Herrassa! Pelastus tulee niille, jotka huutavat avuksi Herraa Jeesusta Kristusta. Jeesukselle on annettu valta antaa syntejä anteeksi. Jeesuksen kunnia-asia on antaa meille synnit anteeksi, kun tunnustamme syntimme hänelle ja pyydämme armoa ja anteeksiantamusta. Lähimmäistämme vastaan tehdyt rikkomukset pitää tunnustaa niille, joita vastaan olemme rikkoneet. Syntien tunnustaminen omassa voimassa on ylpeytemme tähden vaikeaa, mutta nöyrtyessämme saame voiman parannuksen tekoon. Parannus tarkoittaa mielenmuutosta. Kun mieli muuttuu, niin elämäkin muuttuu.

Elämän luovuttaminen Jeesukselle on parasta, mitä voimme tehdä! Hän hoitaa meitä koko ajan ja kantaa meitä voimallaan perille asti!

Ei kommentteja: