keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Muista minua!

"Herra, muista Daavidin hyväksi kaikki hänen kärsimyksensä, hänen, joka vannoi valan Herralle ja teki lupauksen Jaakobin Väkevälle: "Totisesti, en mene kotitelttaani enkä nouse leposijalleni, en suo silmilleni unta enkä silmäluomilleni lepoa, ennen kuin löydän paikan Herralle, asuinsijan Jakobin Väkevälle."

Jumala oli tehnyt Daavidin ja hänen jälkeläistensä kanssa liiton. Liiton miehiä olivat myös Nooa ja Aabraham. Herra ei unohda liittoansa meidän kanssamme. Kristukseen kastetut ovat armoliitossa, joka ei horju Jumalan puolelta. Liiton rikkoutuminen on aina ihmisen omaa syytä. Jeesuksen veren ansiot korjaavat rikkoutuneen liiton niiden kohdalla, jotka pyytävät armoa ja saavat sen. Jeesuksen Kristuksen armo on lahja, joka on "kääritty" Kristuksen ansioihin.

Tänään meillä on etuoikeus vedota Jeesuksen Kristuksen kärsimyksiin ja pyytää Jumalaa muistamaan meitä Jeesuksen kärsimysten ja kuoleman tähden. Tämä tarkoittaa sitä, että vetoamme Jeesuksen nimeen ja vereen, kun pyydämme syntejämme anteeksi.

Daavid etsi Herran huoneen paikkaa taukoamatta, kunnes hän löysi sen. Näin meidänkin tulee etsiä päivittäin yhteyttä Herraan. Sydämemme huoneessa tulisi aina olla paikka Jaakobin Väkevälle. Kun sydämessämme on paikka Herralle, niin sielumme on löytänyt levon.

Olkoon tämän päivän rukouksemme Herralle: Muista minua!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ryöväri rukoili tämän rukouksen ja pelastui!

Paavo Hautala kirjoitti...

Näin hän teki. Pelastusrukoukseen ei tarvita paljon sanoja. Itsensä luovuttaminen Herran käsiin on tärkeintä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin ,me ihailemme Daavidia hyvin useasti ,sillä hän oli sydämmeltään Jumalalle mieluinen ja hän sai suuren tehtävän Herralta ja kuitenkin hän joutui maksamaan kovan hinnan kuninkuudesta ja armoituksesta, samon on meidän laita ,mitä suurempi armoitus sen kovempi ehkä haasteet ja koettelemukset ,kiitos ja siunausta,keijo södertälje

Paavo Hautala kirjoitti...

Murrettua leipää murretuista astioista!