maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen kuva Pikku-Paavosta!

Tämä kuva on skannattu ensimmäisestä valokuva-albumistani.
Tässä taitaa olla ensimmäinen kuva minusta. Ensimmäisessä valokuva-albumissani lukee tämän kuvan kohdalla: "Pikku-Paavo" ja "Pepsodenttihymy". Heikki ehdotti, että tämä voisi olla profiilikuvani fb:ssa.
En tiedä tarkkaa päivämäärää, milloin kuva on otettu, mutta olen jo koulupoika, koska kaikki "rautahampaat" ovat suussani.
Minulla taitaa olla äidin suu ja isän silmät. Äitini sanoi kerran, että hän on rukoillut, ettei kukaan hänen lapsistaan saisi hänen nenäänsä. En tiedä onko tähän hänen rukoukseensa vastattu.
Joku on sanonut, että silmät ovat kuin ikkunat, joista aivomme katselevat ulos.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kysyin Jessicalta että kuka tässä kuvassa on niin Jessica vastasi että Terho-eno. :) Mutta Ukkihan se siinä pienenä. Terveiset Oulusta!

T. Suvi

Paavo Hautala kirjoitti...

Kappas vaan, kun Jessica tunnisti kuitenkin suvun piirteitä. Monet ovat todenneet, että minussa Terhossa ja Mikaelissa on hyvin paljon samaa näköä. Olimme kerran kaikki kolme samaan aikaan uimahallin saunassa. Löylyissä oleva mies totesi yhdennäköisyyden välillämme olevan selvän.
Jessican kommentista: Vaikea pienen lapsen on ymmärtää, että ukkikin on ollut kerran lapsi. Terhon lapsuudesta ei ole kovin kauan aikaa.
Kevätterveisiä Ouluun! Näemmekin pian!

Anonyymi kirjoitti...

Kaatseesi on kauaskantoinen ja siinä on aivankuin tietoisuus tulevasta. Iloinen eloisa ilme loistaa ympäristöön. Paavo on Jumalan lapsi lapsuudesta asti. Toivotan suurta Jumalan siunausta koko Paavon perheelle.
Maire Kotkansalo