perjantai 6. syyskuuta 2013

Urho nosti Karpalon perunat ja Pirjo yllätti lymfahoidolla!

Kiitos Niinan isälle, Urholle, joka nosti tänään Karpalon perunat maasta. Perunoita tuli varmaan n.150 kg. Siitä riittää pitkäksi aikaa hyvää luomuperunaa Karpalon asiakkaille syötäväksi. Kiitos Herralle hyvästä, sadosta! Lantut, nauriit, porkkanat ja salaatit ovat vielä maassa. Otamme niitä suoraan maalta Karpalon pöytään. Ilmat ovat vielä lämpimät, kuin kesällä konsanaan, vaikka syyskuu on jo pitkällä, menossa.

Tuula ja Niinan sisko vaihtoivat Karpaloon tuoreet kukat. Kiitos siitä! Tuntuu siltä kuin olisitte yhtä perhettä kanssamme!

Sain tänään toisenkin yllätyksen. Pirjo Kemppainen antoi minulle yllättäen lymfahoidon, kiitollisena siitä rohkaisusta, jota hän sai miehensä poismenon johdosta. Pirjo oli lukenut blogiltani kädelleni tapahtuneesta haaverista ja tästä hänelle tuli mieleen, että voisi antaa nyt vuorostaan sitä apua, mikä liittyy hänen erikoisosaamiseensa. En ole aikaisemmin tällaista hoitoa saanutkaan. Hoito oli erittäin miellyttävä kokemus. Hoidon jälkeen Pirjo laittoi käteeni lymfateippauksen. Teippaus näyttää mustekalalta, jonka lonkerot kiemurtelevat käsivarressa, sormista kyynärtaipeeseen päin. Teippaus edesauttaa lymfanesteiden kiertoa tulehdusalueelta poispäin. Sain Pirjolta myös hyviä neuvoja käden hoitamiseen, kevyen jumpan ja kylmähoidon suhteen. Suosittelen tällaista hoitoa muillekin. Kiitos, Pirjo, avustasi ja, huomaavaisuudestasi. Taivaan Isä palkitkoon palveluksesi, kuten myös Ritavehmaan perheelle heidän monipuolisen apunsa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Paavolle kauniista palautteesta !! Lymfahoitoa ( ja nyt myös uutena juttuna lymfateippausta ) kannattaa kokeilla venähdysten, revähdysten, nyrjähdysten hoidossa - hoito nopeuttaa kudosten paranemista, helpottaa kipua ja vähentää turvotusta.
Tiiviin, selkeän tietopaketin kokonaisuudessaan lymfaterapiasta voit lukea yhdistyksemme sivuilta : www.suomenlymfahoito.net . Minäkin kerron mielelläni lisää tästä hoitomuodosta, Paavolta saat yhteystietoni !
terv. Pirjo

Paavo Hautala kirjoitti...

Hei Pirjo! Lymfahoito ja teippaus auttoivat kättäni parantumaan nopeammin kuin se olisi parantunut ilman hoitoja. Voin suositella muillekin!