tiistai 3. syyskuuta 2013

ADRA auttoi tänään Sallassa!


    
ADRA Finland auttoi tänään Sallassa, Sallatunturin koululla. Ari lähti minun puolestani jakamaan kirjoja ja minä olin Arin puolesta kirppiksellä. Illalla Ari soitti ja kertoi innoissaan kokemuksia työstään. Hän oli saanut antaa sallalaisille runsaasti hyviä kirjoja. Ihmiset olivat olleet iloisia ja kiitollisia saamastaan avusta ja kirjalahjoista. Kirppikselle tuli tänään eräs sallalainen rouva, joka oli pahoillaan, koska hän joutui lähtemään tänään Kuusamoon, eikä pystynyt sen tähden osallistumaan Sallassa pidettyyn avustustapahtumaan. Kirppikseltä hän kuitenkin löysi kahdet hyvät housut äidilleen 0,50 €/kpl ja näppärän vaatekuivaustelineen kahdella eurolla. Ensimmäinen asiakas tuli kirppikselle jo ennen varsinaista ovenavausta. Hän etsi teesihtiä. Niitä löytyi kirppikseltämme kolme kappaletta. Hän osti ne kaikki. Hän sanoi tarvitsevansa niitä pakuriteen siivilöimiseen kotonaan ja mökillään. Illalla kävin auttamassa Terhoa mökillä, saunaremontin merkeissä.
Voit tutustua ADRAn työhön alla olevasta linkistä:

säätiö - ADRA Finland

2 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Kiitos kun sain toteuttaa näin pienellä panoksella ,omalta osaltani Herran lähetys käskyä. Viedä ikuista evankeljumia kaikille luoduille.

Minun sydämmeeni on laskettu palava rakkaus , kirjallisuus työtä kohtaan. Jonka kautta saavutetaan innostuneita kuulioita Jeesuksen luo.

Itse olen saanut löytää lopun ajan vastauksia Raamatun lisäksi Hengellisistä kirjoista. Merkittävin näistä on Suuri taistelu. Ellen. G. White., sekä Rakkaudella isältä.

Oli suuri ilo jakaa näitä rakkaita kallisarvoisia kirjoja Iloinen mieli tapahtumissa. Herra siunatkoon jokaisen jolle sain ojentaa pienen osan lohdutusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ari, kun osallistuit "Iloinen mieli" -tapahtumaan. Jumalan sanan kylväminen ei mene koskaan hukkaan. Jumalan sana ei koskaan katoa. Osa siemenistä putoaa aina hyvään maahan ja satoa kypsyy aikanaan taivaan aittaan!