sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Juurekset pois maasta ennen lumen tuloa!

Nostimme tänään Karpalon kasvimaalta nauriit, lantut, palsternakat, porkkanoita, valkosipulit, loput salaatit, persiljat ja yrtit. Satoa tuli ihan mukavasti. Anne ja Terho nostivat Terhon istuttamat perunat. Terho sai hyvän perunasadon. Suurin osa porkkanoista jäi vielä maahan. Kasvimaalla oli muitakin samoissa puuhissa. Saimme Karpaloon parilta viljelijältä persiljaa ja lehtikaalia. Kiitos niistä oikein paljon!

2 kommenttia:

Aila kirjoitti...

...ja nyt olisi tulossa sitä omenaakin, pari kolme banaanilaatikollista, kunhan vain sovitaan, miten ja minne toimitetaan. Voisit laittaa yksityisviestiä mulle vaikka sähköpostiin.

Paavo Hautala kirjoitti...

Voi miten mukavaa on saada kotimaisia omenia Karpaloon. Kuusamo on vielä niin kylmä paikkakunta, että omenapuut eivät tuota satoa. Ilmaston lämpeneminen voi muuttaa tilanteen toisenlaiseksi. Omenista saa monenlaista hyvää ja raikasta ruokaa. Niina on siitä hyvin iloinen ja me muutkin. Tietenkin asiakkaat, jotka saavat niitä syödä ovat kiitollisia! Kiitos Aila ja Heikki tosi hienosta yllätyksestä ja lahjasta. Lähetän osoitetiedot sähköpostiisi. Maksamme rahdin!