torstai 5. syyskuuta 2013

ADRA auttoi tänään Kuusamossa!


      
Kuusamon liikuntakeskuksessa ADRAn tuomaa apua sai yhteensä yli 500 ihmistä. Huomenna adralaiset lähtevät kotimatkalle. He tekivät Koillismaalla suuren urakan. Kiitokset kaikille vapaaehtoisille uurastajille arvokkaasta työstänne vähempiosaisten, hyväksi. Kiitolliset avunsaajat jäävät teitä kaipaamaan. Olette tervetulleita uudelleen Koillismaalle auttamaan pohjoisen ihmisiä!

Käteni särkyminen sattui pahaan aikaan. Minusta ei ollut auttajaksi tällä kerralla. Pääsin mukaan kentälle vain kerran, Taivalkoskelle. Tänään kävin lääkärissä ja röntgenissä. Pehmytkudosvaurioiden lisäksi kädessäni näytti olevan jonkinasteisia hiusmurtumia. Kättä ei kuitenkaan kipsattu. Lastaa pidetään aluksi viikon verran ja sitten katsotaan tilanne uudelleen. Viikon jälkeen tiedetään, että pitääkö kädestä ottaa magneetti kuvaus, koska veneluun murtuma on vaikea havaita röntgenkuvan perusteella.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, lähetän tätä kautta suuret kiitokset esirukouspalvelusta, Jumala tietää asian. Sisareni perheineen ovat siellä parhaillaan vierailemassa. Hyvää arvokasta työtä teette. Taivaan isä teitä siunatkoon.
Terveisin: Niinan täti (perh) Joensuusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tuula pyysi esirukousta sinun ja perheesi puolesta. Rukoilimme Tuulan kanssa yhdessä. Uskomme, että Herra kuuli rukouksemme ja otti asian sydämelleen. Kiitos rohkaisevasta palautteesta. Jumalan käsi on vahvasti lähtenyt auttaman teitä kaikkia. Jatkamme rukousta, kunnes apu Herralta on tullut perille ja voimme yhdessä iloita uudesta paremmasta elämästä. Jumalan armo ja rakkaus koskettakoon vahvasti teitä siellä Joensuussa. Sitten kun teille tulee mahdollisuus tulla Kuusamoon, niin on mukava nähdä kasvotusten ja kiittää Herraa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle siitä, että sinulla oli aikaa ja kiitos niin harmonisesta hetkestä. Mielenkiintoinen ajatus tuo tunne,jonka mainitsit, että olisimme kuin yhtä perhettä, sillä tuo tunne on molemminpuolinen!

Tuula ja Urho

Paavo Hautala kirjoitti...

Rukoukselle pitää aina löytyä aikaa, koska se on hyvin tärkeä asia. Ilman rukousta elämä ei suju, niin kuin toivoisimme sen sujuvan. Mukava tietää, että teilläkin on Kuusmossa kotoinen olo.