maanantai 23. syyskuuta 2013

Koillissanomat -lehti muistuttaa tänään iltahartaudestani!

Tämän päivän Koillissanomat -lehdessä lukee sivulla 6 seuraavaa:

Paavo Hautala pitää radion iltahartauden
KS
_________________________________________________

Kuusamon Adventtikirkon pastori Paavo Hautala pitää tiistaina 24.9.2013 iltahartauden radiossa ylen ykkösellä klo 18.50. Ennen hartautta kuullaan hartaat sävelet.

Oma lisäykseni:
Jos sinulla on mahdollisuus kuunnella tämä hartaus, niin muista avata radio oikeaan aikaan, oikealta kanavalta!
(Yle 1 taajuus Kuusamossa ja Rukalla on 90,7 MHz) Muualla Suomessa: katso taajuuslistasta alla olevan linkin kautta.

Mediamonitori - Taajuuslista

Tästä osoitteesta voit kuunnella hartauden kuukauden ajan

 http://areena.yle.fi/radio/2033059

file:///C:/Users/Paavo/Desktop/2033059.htm 

 

Iltahartaus 24.9

 

 

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä oli tänä iltana raamattupiiri. Ystäviä odotellessa kannoin radion keittiöstä pikkuhuoneeseen, jossa piirimme kokoontuu. Leena-ystävä laittoi hälytyksen puhelimeensa, että muistamme avata radion oikeaan aikaan.
Kiitos, mieleenpainuvasta sanasta ja herkistävästä laulusta. Rukoilimme kanssasi ääneen Isä meidän- rukouksen.
Sitten jatkoimme raamatun tukistelua Matt. 5 luvun alkupuoli. Pääsimme Jeesus ja laki kappaleen loppuun. Hyvää talven odotusta Kuusamoon. Raija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Raija, hyvästä palautteestasi. Olipa mukava tietää, että kuuntelitte sen raamattupiirissä ja rukoilitte yhdessä. Me kuunneltiin hartautta Annen kanssa ja minä jännitin tilannetta nyt enemmän kuin äänitystilanteessa. Tämä laulu on tullut minulle tärkeäksi sen jälkeen, kun kuulin laulun syntyhistorian. Siunausta Varkauteen!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä oli puhe
-heli

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kauniista ja puhuttelevasta iltahartaudesta radiossa. Puhuit niin lämpimästi ja toivoa herättävästi! Kiitos ja siunausta!
Terttu

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos rohkaisevista palautteistanne! Tänään sain puhelun Raumalta. Soile kiitti raikkaasta sanasta ja sanoi nuoren ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvan sukulaisensa hiljentyneen myös radion ääreen kuuntelemaan sanaa.

Kirppikseltämme lähti tänään pajuenkeli Merikarviaan. Sain kuulla Sailalta, joka pajuenkelin tilasi, että Merikarviassa kuunneltiin hartauttani raamattu- ja rukouspiirissä ja se antoi voimaa ja intoa rukouksiin. Merikarvialta luvattiin tulla Kuusamoon retkelle. He haluavat tulla Karpaloon syömään ja tavata meidät. Saamme sitten yhdessä rukoilla rukouspuutarhassa heidän kanssaan!

Sallalaiset Taimi, Reima, Impi ja Impin sisko kuuntelivat hartautta yhdessä ja iloitsivat kuulemastaan.

Paavo Hautala kirjoitti...

Minua kiinnosti käydä katsomassa yle 1 hartausohjelmista, että mitenkä sinne on talletettu radiossa pidetyt hartaudet? Ne löytyivätkin vaivattomasti. Kotikoneellani en pystynyt kuuntelemaan puhetta, koska koneeni kaikki päivitykset eivät olleet ajan tasalla. Työkoneella kyllä kuului oikein hyvin. Huomasin, että hartautta oli käynyt kuuntelemassa netissä jo 100 ihmistä 25.9. iltaan mennessä. Näin merkinnän, että hartauden voi kuunnella myös ulkomailla. Nykytekniikka on kehittynyt pitkälle!

Unknown kirjoitti...

Kiitos hartaudesta! Kuuntelin sen eilen illalla. Puheessa oli kyse Jumalan antamasta rauhasta ja ihmeellisesti kuunneltuani hartauden, Jumalan rauha valtasi mieleni ja huoneen jossa olin. Sanassa on totisesti voimaa!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Ville, rohkaisevasta palautteestasi. Raamattu on ehtymätön aarreaitta. Jumalalla on meille paljon sanottavaa ja paljon annettavaa. Rukouksessa sain rauhan teeman, josta sain kehotuksen pitää iltahartauden. Toivottavasti kaikki muutkin kokivat samaa, mitä sinä ja saivat sydämeensä ja kotiinsa Kristuksen rauhan. Jatkuvaa siunausta elämääsi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen samaa mieltä, että sana tekee sen mitä varten se on lähetettykin.
Itsekin koin saavavi puheesta rauhan. Olen alkanut uuden kurssin xee- kurssi. Joka on ystävyyspohjalle tapahtuvaa evankeliointia.
Olin aikalailla hermostunut ja epäileväinen onko tämä kurssi tarkoitettu minulle.
Puheesi jälkeen ja varsinkin sen laulun Hyvyyden voimaan... rohkaistuin taas uskomaan että menen eteenpäin mihin Pyhä-Henki johdattaa.
Nyt on jo yksi vanhempi mies ottnut vastaan Jeesuksen.
Kiitos siitä Jumalalle.
Seija

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos, Seija, rohkaisevasta palautteestasi. Mistä sanoista tuo xee-kurssi tulee? Onnittelut ja siunaavat terveiset uskoon tulleelle miehelle!

Anonyymi kirjoitti...

Virkistävän Raamatullinen puhe radiohartauksien joukossa!
Siunausterveisin Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Jumalan sana virkistää aina. Siinä on ihmeellinen voima. Hartaushetki on niin lyhyt, että siinä hetkessä on tärkeä saada tuoda esille sana Herralta! Jumalan sanaa voi kuunnella yhä uudelleen ja uudelleen. Siihen ei kyllästy. Yle on järjestänyt niin, että hartauksia voi kuunnella kuukauden ajan. Niitä voi myös suositella fasebook-ystäville, jos he eivät ole kuulleet niitä livenä.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kuusamotalolla tapasin tänään 8.10.2013 Rauhanyhdistyksen pastorin, joka tuli aivan yllättäen kiittämään minua pitämästäni radion iltahartaudesta, jonka hän oli kuunnellut. Hän kysyi, että milloin seuraavan kerran pidän hartauden radiossa? Seurava ajankohta ei ole vielä tiedossa. Suomessa on niin paljon puhujia, että tällainen tilaisuus ei tule samalle puhujalle kovin usein.