lauantai 6. maaliskuuta 2010

Palaan jälleen blogini pariin

Palaan jälleen blogini pariin. Olen vieläkin toipilaana vatsataudista. Jessica sai ensimmäisenä vatsapöpön, sitten Suvi. Minun voimani katosivat alkuviikosta. Anne on pysynyt vahvana ja hoitanut sairaita ja omaa työtään urhoollisesti.
Pakolliset seurakuntatyöhön liittyvät asiat olen hoitanut ja niitäkin on ollut tavallista enemmän. Kuusamon ETRA ry:n tärkeä johtokunnan kokous, Lavrenchukin perheen konsertti-valmistelut ja perjantai-illan konsertti ja tämänpäiväinen jumalanpalvelus ovat nyt onnellisesti ohitse.

Kiitos Herralle ja Timoteukselle, joka tuli Kuusamoon juuri oikealla hetkellä.

2 kommenttia:

Funderberi kirjoitti...

Timoteus täällä, hyvää iltaa!

Olen saanut olla täällä Kuusamossa nyt kokonaista kaksi viikkoa.

Olen hyvin tyytyväinen tähän astiseen, ja kiitollinen saadessani työskennellä Kuusamon ETRA:n Karpalo-projektissa - yhtä maailman pohjoisinta kasvisravintolaa valmistelemassa.

Työn ohella saan olla mukana paikallisen adventtiväen arjessa ja pyhässä. Eilen tuli laatikkokaupalla Media7-Raamattu-kirjeopiston esittelykortteja, joita jaamme iltaisin kuusamolaiskoteihin. Aamuisin ennen töiden alkua pidämme kirkolla Paavon johdolla aamupiirin, jossa luemme psalmeja, Sisar White´in Apostolien tekoja-teosta, laulamme virsiä, rukoilemme sairaitten puolesta ja pyydämme siunausta työllemme.

Kaikkea hyvää teille lukijoille, toivoo Veli Timoteus

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Veli Timoteukselle hyvästä palautteesta.
Aamupiirit ovat jääneet nyt vähemmälle, koska kirpputori on työllistänyt melkoisesti.
Olemme kaikki erittäin tyytyväisiä työhösi. Olet antautunut asialle kokosydämisesti.
Kiitos Herralle, että hän lähetti sinut Kuusamoon juuri oikealla hetkellä.

Koillismaan Uutisissa oli eilen juttu, joka käsitteli Kuusamon ETRA ry:n työtä ja tulevia suunnitelmia. Harmillista oli se, että sinun nimesi ja toimenkuvasi oli jäänyt kokonaan jutusta pois.

Tarvitsemme sitten kesäkuun alusta työsi jatkajan. Löytyisikö blogini lukijoiden joukosta henkilöä, jolla olisi mahdollisuus ottaa vastaan kirpputorin vastaavan tehtävät esim. kolmeksi kuukaudeksi? Kirpputorin alakerrassa on majoitusmahdollisuus. Paikka tulee avoimeksi työharjoittelupaikaksi Kuusamon työvoimatoimistoon kesäkuun alussa. Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin ota minuun yhteyttä p. 040 8474 582.