lauantai 27. maaliskuuta 2010

Avainnippu hukassa! Auta, oi Herra!

Tänä iltana huomasin, että yksi avainnippuni oli hukassa. Nipussa oli tärkeitä avaimia mm. auton -, kodin -, toimiston -, toimiston postilaatikon avaimet jne. Etsiessäni kyselin Herralta, että missä ne avaimet oikein ovat? Sain ajatuksen, että ne ovat ehkä tipahtaneet koirapuiston parkkipaikalle. Kävimme nimittäin Annen ja Mikaelin kanssa iltapäivällä ulkoiluttamassa Ranea koirapuistossa.

Kun olimme koirapuistossa, eräs pariskunta soitti minulle. Heidän piti päästä kirpputorille ja kirkkoon viemään tavaroita. He tulivat hakemaan minulta avaimet. Taskussani oli iso ja pieni avainnippu. Isossa nipussa on kirkon avaimet.
Ajattelin, että siinä vaiheessa, kun otin ison avainnipun taskustani, pienempi nippu saattoi tulla mukana ja tipahtaa maahan.

Tapahtumasta oli kulunut 5-6 tuntia. Vein Mikaelin kotiin nukkumaan ja lähdin käymään koirapuiston parkkipaikalla. Rukoilin koko ajan Herraa auttamaan minua löytämään kadottamani. Olen ollut samassa tilanteessa ennenkin, että jokin on hukassa ja sitä ei löydy mistään. Kun saavuin parkkipaikalle, ulkona oli pimeää. Ajoin autoni niin, että sen valot valaisivat kohdan, jossa automme oli parkissa. Minulla oli mukana lankamainen taskulamppu, jossa on kirkas valo. Rane oli myös päässyt matkaan. Ensi silmäyksellä katsottuna parkkipaikka näytti tyhjältä. Menin ulos ja otin lampun mukaani. Tarkastelin maata huolellisesti kohta kohdalta. Eipä taida löytyä, ajattelin mielessäni. Meni jonkin aikaa ja sitten näin tutun nipun. Avaimet olivat tiiviisti maassa. Niiden päältä oli luultavasti ajettu. - Siinähän ne ovat! Kylläpä tuli iloinen olo. Kiitos Herra, pelastit minut jälleen tukalasta tilanteesta! Löytämisen ilo on mahtava kokemus! Kokemus piti jakaa heti neljän ihmisen kanssa ja nyt kaikille teille, jotka luette tämän kertomuksen.

Kyllä sitä on huolimaton ihminen. Täytyypä ryhdistäytyä ja olla tarkempi toimissaan.

Rane sai tehdä uuden nuuskimiskierroksen koirapuistossa. Pian puistoon ajoi auto, jossa oli useampia isoja poikakoiria. Minulle tuli kiire hakemaan Rane pois aidatulta alueelta, koska Rane oli vapaana. Koirien kesken olisi tullutkin kova rähinä, jos poikakoirat olisivat päässeet ottamaan yhteen. Pyysin koirien omistajia pitämään koiransa autossaan niin kauan, että saisin Ranen turvaan. Kaikki meni hyvin!

Anne sanoi, että minulla pitää olla kymmenen enkeliä muistuttamassa ja auttamassa, että selviän kaikista tukalista tilanteista. Olen hänen kanssaan samaa mieltä! Kiitos Herra, että sinulla riittää palvelevia enkeleitä kaikille meille! Tarvitsemme heidän apuaan joka päivä!

2 kommenttia:

TOTUUS ja RAKKAUS !! kirjoitti...

Tervehdys ja enkeleitä suojaksesi edelleenkin olet herttainen terveiset siunauksien kera myös perheellesi lähettää Rovaniemeltä Helena,Ari ja koira"lapset sekä kisu"

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos lämpimästä tervehdyksestä!

Hyvää Pääsiäistä Rovaniemelle!
Siunausta kotiinne! Rauhaa ja Jumalan rakkautta sydämiinne! Enkeleitä myös teidän suojaksenne!

Hiljaisen viikon sana teille!

"Kantaen itse ristiään hän kulki kaupungin ulkopuolelle paikkaan, jota kutsutaan Pääkallonpaikaksi, heprean kielellä Golgata. Siellä sotilaat ristiinnaulitsivat Jeesuksen ja kaksi muuta hänen kanssaan, yhden kummallekin puolelle ja Jeesuksen heidän keskelleen." (Joh. 19:17-18.)