tiistai 8. marraskuuta 2016

Sinut on kutsuttu juhlaan!

"Hän, joka teitä kutsuu, on uskollinen ja pitää lupauksensa." (1. Tess. 5:24.)

Me arvostamme tärkeitä kutsuja. Tällä hetkellä monet ovat saaneet kutsun linnan juhliin. Kutsutut ovat olleet varmaan iloisia kutsusta. Joillekin kutsu on voinut tulla suurena yllätyksenä. Toiset ovat olleet varmoja kutsustaan. Ehkä jotkut ovat pettyneitä, kun he eivät saaneet kutsua, vaikka luulivat ja odottivat saavansa sellaisen. En ole koskaan kuullut, että linnankutsua olisi kenenkään kohdalla peruttu. Tämä saattaisi kyllä tapahtua inhimillisen erehdyksen tähden.

On yksi, joka pitää lupauksensa aina. Hän on Jumala. Jumala kutsuu meitä luokseen rakkaudella Jeesuksen kautta. Jeesus on luvannut meille paljon hyviä asioita, enemmän kuin juhlat maallisessa linnassa. Meille kaikille on lähetetty kutsu taivaalliseen linnaan. Kaikki mitä hän on luvannut, toteutuu, koska hän on uskollinen ja pitää lupauksensa. Voiko ihminen odottaa Jumalalta enempää. Olemme saaneet kaiken mitä tarvitsemme ja enemmänkin. Jumala yllättää meidät aina suuruudellaan, kun luotamme häneen. Iankaikkinen elämä Jeesuksessa on suurin ja ihmeellisin lupaus, joka toteutuu aikanaan kirjaimellisesti.

Jeesus on kutsussaan myös uskollinen. Hän kutsuu meitä lakkaamatta. Miten voisimme olla vastaamatta hänen kutsuunsa ja kieltäytyä tulemasta hänen luokseen?

Ei kommentteja: