tiistai 1. maaliskuuta 2016

Jeesus Kristus on ehtymätön voiman ja ilon lähde!

"Ei heidän tule nälkä eikä jano, ei ahdista heitä aavikon helle eikä auringon paahde, sillä heidän armahtajansa johdattaa heitä ja vie heidät vesilähteille." (Jes. 49:10.)

Tämä lupaus on täynnä huolehtivan Isän rakkautta, josta hänen lapsensa voivat iloita.

Tämä maailma tarvitsee armahtajan apua ja johdatusta. Sitä tarvitsevat niin kansakunnat kuin yksityiset ihmisetkin. Jumala on armahtava johtaja, vaikka paholainen on toista mieltä. Ja hän on saanut monet ihmiset uskomaan Jumalasta aivan muuta. Jumala ei aja meitä takaa ja suhtaudu meihin kuin orjuuttajamme.

Koska Jumala on luvannut pitää meistä huolen ja antaa meille leivän syödäksemme ja veden juodaksemme, niin matkantekomme voi jatkua tänään iloiten, kuten Raamatussa kerrotun etiopialaisen hoviherran, joka löysi armahtajansa.

Jos elämä tuntuu raskaalta ja tie vaikealta, niin saamme aina luottaa armahtajaamme, joka tuntee tiemme. Hän tietää tarpeemme paremmin kuin me itse.

Virvoittava vesilähde on siellä, missä olet Herraa lähellä. Sana ja rukous ovat hengellistä leipää ja - juomaa, jotka virvoittavat sielusi ja tuovat erämaan paahteeseen lohdutusta, toivoa, iloa ja voimaa.

Jeesus Kristus on ehtymätön voiman ja ilon lähde! Hän kutsuu meitä luokseen iankaikkisella rakkaudella! Hänen luokseen ei ole pitkä matka. Hän on siellä, missä sydämeen sattuu ja siellä missä häntä avuksi huudetaan!

4 kommenttia:

Jeesuksen tunteminen kirjoitti...

Kiitos Paavo rohkaisevista sekä virvoittavista ajatuksista.
Maailassa on paljon kärsimystä, tuskaa sekä ahdistusta.
Särkyneet sydämmet tarvitsevat juuri kipeästi armahtajaa sekä rinnalla kulkioita.

Saakoon rakkaus vaikuttaa jokaiseen sydämmeen.

Paavo Hautala kirjoitti...

Siunausta, Ari! Voimia sinulle jokaiseen päivääsi!

Anonyymi kirjoitti...

Pyydän rukoilemaan erään Juhan puolesta, hänelle ymmärrystä olla metelöimättä yöllä ja häiritsemättä muita asukkaita.
Haluan myös muistaa lähetystyöntekijöitä maailmalla, heille rauhallisia työskentely oloja ja voimia sekä terveyttä.
Itselleni uskon vahvistusta,uskallusta heittäytyä armon ja johdattavien käsivarsien varaan ja ymmärrystä kuunnella ja nöyrtyä Herran tahdon mukaiseen johdatukseen. Pojilleni uskon vahvistusta. Herra auta!
T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Herra auttakoon kaikissa kohteissa ja myös rukoilijoille voimia esirukoustyöhön. Sinulle myös johdatusta, iloa ja rauhaa!