maanantai 14. maaliskuuta 2016

Onneksi meillä on Jeesus!

Synnin näkeminen toisten ihmisten elämässä ei ole vaikeaa. Paljon vaikeampaa on nähdä se omassa elämässä.

Totuus on kuitenkin se, että:

"Kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat Jumalan kirkkautta vailla". (Room. 3:23.)

Kaikilla ihmisillä on sama ongelma. Se on synti, joka on tullut maailmaamme tottelemattomuutemme tähden. Synnin tähden kadotimme Jumalan kirkkauden. Kadottamaamme kirkkautta emme saa takaisin omin voimin emmekä omin ansioin. Kukaan ihminen ei voi sitä meille antaa. Jos etsimme sitä tästä maailmasta, joudumme toteamaan, että "pimeys peittää maan ja synkeys kansat". 

"Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, me eksytämme itsemme eikä totuus ole meissä". (1. Joh. 1:8.)

Mitä lähemmäksi Jumalan rakkaus vetää meitä Jeesuksen puoleen sitä syntisemmäksi tunnemme itsemme. Näin ovat kokeneet kaikki Jumalan kutsumat Herran omat läpi historian. Tämän kokemuksen kautta ihmisistä tulee hyvin armollisia ja laupiaita toisia ihmisiä kohtaan. Tuomarin nuija ja syyttäjän sormi eivät sovi armahdetun syntisen käteen.

Onneksi meillä on Jeesus! Hänen kauttaan meillä on mahdollisuus saada Jumalan vanhurskaus ja Hänen kirkkautensa takaisin. Tämä on mahdollista Jeesuksen työn kautta. Tähän suureen ja ihmeelliseen pelastussanomaan saamme kääntää katseemme tänäkin pääsiäisenä ja ottaa vastaan lahjoista suurin, iankaikkinen elämä, Jeesuksessa Kristuksessa.

Ei kommentteja: