perjantai 25. maaliskuuta 2016

Valejeesuksen palvonta johtaa kansat harhaan!

"Yksi on kuollut kaikkien puolesta, siispä kaikki ovat kuolleet". (2. Kor. 5:14.)

Tämä on varma totuus, jota ei voida tehdä koskaan tyjäksi. Historiaa ei voida muuttaa. Tämä yksi, joka on kuollut kaikkein meidän puolestamme, on Jeesus Kristus. "Kaikkien puolesta", pitää sisällään jokaisen ihmisen. Jeesus on maksanut jokaisesta ihmisestä kalliit lunnaat. Meidän jättivelkaamme ei olisi kukaan muu voinut maksaa kuin Jeesus. Tämä suuri siunaus tulee osaksemme, kun uskomme häneen, joka on ylösnousemus ja elämä, annamme itsemme hänelle ja elämme hänelle.

Jeesuksen kuolema oli syvempi kokemus kuin luonnollinen kuolema, joka kohtaa kaikkia luotuja. Hän koki iankaikkisen kuoleman eli toisen kuoleman, iankaikkisen eron Jumalasta. Hän teki sen meidän puolestamme, ettei meidän tarvitsisi ikinä kokea sitä.

Jeesuksen kuolema ja hänen ylösnousemuksensa on toivo, joka kantaa meidät Jumalan luo. Tänään saamme kiittää Jumalaa, että hän antoi ainoan Poikansa meille, ettemme hukkuisi.

Pelastushistorian viimeinen vaihe on pian käsillä, kun Jeesus tulee takaisin noutamaan omansa kotiin.

Jeesuksen takaisintulo ei tarkoita sitä, että maan päällä alkaisi tuhannen vuoden valtakunta, jota Jeesus ja hänen omansa hallitsevat. Tämä on suuri erehdys ja väärä Raamatun tulkinta. Maapallo tulee autioksi ja tyhjäksi tuhanneksi vuodeksi, kun Jeesus tulee. Vasta tuhannen vuoden jälkeen Jeesuksen takaisintulosta luodaan uusi maa ja uusi taivas, jossa vanhurskaus asuu.

Valejeesus yrittää luoda tuhatvuotista valtakuntaa ennen oikean Jeesuksen takaisintuloa, mutta hänen valtakuntansa kukistuu Jeesuksen takaisintulon yhteydessä. Tämä tulee olemaan kaikkien aikojen väkevin eksytys. Kun paholainen tekeytyy Pyhäksi Hengeksi ja Jeesukseksi, hän johtaa monet harhaan, jopa valitutkin, varoittaa Jumalan sana. Valejeesuksen palvonta johtaa kansat harhaan!
Oikean Jeesuksen palvonta tuo siunauksen!

Ei kommentteja: