torstai 3. maaliskuuta 2016

Velattoman huolet ovat paenneet pois!

"Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa." (Fil. 4:6,7.)

Tämä sana rohkaisee aina, kun sen lukee. Tätä sanaa tarvitsemme joka päivä. Olkoon tämä sana meille tänään kuin avain taivaan rikkaisiin varastohuoneisiin. Murehtiminen ja ylenmääräinen asioista huolehtiminen voi tulla suureksi taakaksi, jos kasaa ne omalle sydämelle. Onneksi meillä on mahdollisuus ja etuoikeus viedä ne Jumalalle rukouksessa. Murehtiminen on syvää huolehtimista, joka vie voimat ja tulee esteeksi tiellemme. Pelastus tästä on meidän Vapahtajamme apu ja tuki. Rukous hänen nimessään avaa meille ovet iloon ja kiitollisuuteen. Usko ottaa avun vastaan, vaikka sitä ei vielä näy. Etukäteen kiittäminen avusta, ilmaisee luottamuksemme Herraan ja vapauttaa meidät huolistamme. Jos ylistämme Jumalaa, silloin kun itku on vieraana, olemme lähellä Herraa ja mahdollisuuksien ovet avautuvat ja huolet väistyvät.

Aamulla olin ihmeissäni ja mietin pitkään, oliko viime yön uneni totta vai toivetta? Näin unta, että joku tuntematon ihminen oli maksanut kaikki velkani.

Jeesus on todellisuudessa tehnyt näin. Hän ei ole kyllä minulle tuntematon, mutta hän on maksanut kaikki velkani ja olen Isän edessä velaton. Se on vapauttava tosiasia! Tästä saan kiittää ja ylistää häntä koko sydämestäni!

Velattoman huolet ovat paenneet pois!

Ei kommentteja: