torstai 3. maaliskuuta 2016

Arvosi määräytyy luomisen ja lunastuksen perusteella!

"Koska sinä olet silmissäni kallis ja arvokas ja koska minä rakastan sinua ---. Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi." (Jes. 43:4,5.)

Arvottomuuden tunne iskee meihin silloin, kun epäonnistumme. Silloin, kun meidät torjutaan tai hylätään, ajatukset kääntyvät usein itseemme ja mielemme askartelee ihmisten arvioissa ja mielipiteissä. Ihmisten antama tuomio tai kiitos ovat vääriä mittareita arvostamme. Olemme Jumalan mielestä aina suuriarvoisia luomisen ja lunastuksen perusteella. Tärkeää onkin aina muistaa se, mitä mieltä Jumala on meistä, ei se mitä ihmiset meistä ajattelevat ja puhuvat. Jumala rakastaa meitä aina iankaikkisella rakkaudella. Sinä olet suuriarvoinen. Jos ihmiset halveksivat ja parjaavat sinua ja pitävät sinua pilkan ja naurun kohteina, rupusakkiin kuuluvana, älä masennu, ne ovat paholaisen valheita, joille ei kannata antaa mitään arvoa. Ne eivät ratkaise iankaikkista kohtaloasi.

Tänään sinulla on edessäsi avoin taivas, josta vuotaa rakkautta ja myötätuntoa loukattuun tuntoosi. Vaikka elämäsi olisikin toisten ja sinun itsesikin mielestä epäonnistunut ja ympärilläsi näyttää olevan pelkkää kurjuutta, älä pelkää ja lannistu. Olet olosuhteistasi riippumatta aina kallis ja suuriarvoinen Jumalalle. Taivas kaipaa sinua Isän ikävällä. Jumalan rakkaus lämmittäköön sydämesi ja kohottakoon mielesi korkeuksiin asti. Kun katsot Jeesukseen, voit olla täysin varma siitä, että olet rakastettu ja kaivattu ihminen, juuri sellaisena kuin olet. Arvosi määräytyy luomisen ja lunastuksen perusteella!

Tällä sanalla Herra haluaa nostaa itsetuntoasi ja rohkaista sinua elämään iloisella ja luottavaisella  mielellä!

Ei kommentteja: