sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Vahvat kädet kantavat ja pelastavat!

Jeesuksen seuraaja antaa elämänsä hyviin ja vahvoihin käsiin. Elämä ei voi mennä pilalle eikä epäonnistua hänen käsissään! Vahvat kädet kantavat ja pelastavat!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Psalmi 34:22. Pahuus tappaa jumalattoman, ja jotka vanhurskasta vihaavat, ne tulevat syynalaisiksi.

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos hyvästä sanasta, joka innoitti kirjoittamaan!

Pahuutta on monenlaista. Kaikki se on synnin seurausta. Se virtaa jumalattoman sydämestä. Tämä virta on vihan virta, joka syöksyy vanhurskaita eli Jumalan lapsia ja koko luomakuntaa kohti. Jumalaton hukkuu tähän virtaan itse, ellei hän käänny pois pahuudestaan ja tee parannusta. Synnin palkka on kuolema, sekä ajallinen että iankaikkinen eli toinen kuolema helvetin tulijärvessä. Vihan vallassa eläminen on kohtalokasta. Sen tähden kenenkään ei pitäisi mennä vihaisina nukkumaan, koska viha painaa yöllä väärän asenteen elämää kohtaan syvemmälle sydämeen. Lähimmäistemme loukkaukset eivät anna meille lupaa kenenkään vihaamiseen. Vihasta pääsee pois synnin tunnustamisen ja anteeksi pyytämisen ja anteeksi antamisen tietä. Jeesuksen veri on meidän vihamme tähden vuodatettu. Siinä on meidän anteeksiantomme, ilomme, rauhamme ja rakkautemme. "Hyvä on jos sydän on puhdas, hyvä on jos viha on poissa"! Viha poistuu lopullisesti maailmasta vasta uudessa maassa. Meidän pitää kuitenkin lopettaa vihaaminen jo tässä maailmassa! Pyytäkäämme Herraa ottamaan sydämestämme pois kaiken vihan ja antamaan sen tilalle rakkauden. Viha syntiä kohtaan saa kyllä jäädä, ettei väärä viha jättäisi meitä syynalaisiksi!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Pyydän esirukousta erään Juhan puolesta, hän on kiusannut jo pitkään Jakea ja Meikkua puhelin viestein, myös öiseen aikaan että päiväsaikaan sanallisesti haukkumalla, aina kun ovat sattuneet kohtaamaan. Tämä Juha ei usko, vaikka on monesti kielletty kiusaamasta toisia ihmisiä.
T. Mima

Paavo Hautala kirjoitti...

Saakoon Herra muuttaa Juhan mielen ja poistaa häneltä kiusanhengen. Kiusaaminen on ahdistavaa ja ihmisarvoa alentavaa! Voimia ja kestämistä ja ohjaajille viisautta hoitaa tämä asia mahdollisimman pian! Joulurauhaa teille kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan, huokauksin taivaan Isän puoleen.
Kiitos! Samoin; rauhallista ja siunattua joulun aikaa Kuusamoon!
T. Mima

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos!Laitoin ulos kolme jouluvaloa! Oletko miettinyt joulukalenterin jouluarvoituksia?

Anonyymi kirjoitti...

Oonhan tokkiisa, joihinkin kävisi muutamakin vastaus, mutta ei ole tulluna vastattua :-)
T. Mima :-)