sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Nyt on aika etsiä Herraa!

"Silloin minä muutan puhtaiksi kansojen huulet, niin että ne kaikki huutavat avuksi Herran nimeä, palvelevat häntä rinta rinnan." (Sef. 3:9.)

Jospa tämä kaunis näky toteutuisi jo tässä ajassa. Silloin ei kenenkään tarvitsisi lähteä maasta pakoon.

Kansat puhuvat hallitusten ja säätämiensä lakien kautta. Vanhurskaiden hallitusten puhe ja teot ovat Herralle mieleen, mutta jumalattomat hallitukset vievät kansan turmioon.

"Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä." (San. 14:34.)

"Maan kansojen päämiehiltä hän vie ymmärryksen ja saattaa heidät harhailemaan tiettömässä autiomaassa. He haparoivat pimeässä, valoa vailla, hän panee heidät hoippumaan kuin juopuneet." (Job. 12:23-25.)

"Hän muuttaa ajat ja hetket, hän syöksee kuninkaat vallasta ja nostaa kuninkaat valtaan. Hän antaa viisaille viisauden ja ymmärtäväisille ymmärryksen." (Dan. 2:21.)

Huulten puhdistaminen lähtee sydämen puhdistamisesta. Kansakunnan sydän on hallitus. Jos kansakunnalla on jumalaton hallitus ja väärät lait, niin tuon kansakunnan sydän on saastainen ja puheet ja teot ovat sen mukaiset. Jokainen tekee silloin sitä, mikä on hänen omasta mielestään oikein. Jumalattomuudesta rangaistaan Jumalan vihan maljoilla. Pasunavitsaukset vaihtuvat pian vihan maljoihin. Kun näin tapahtuu, maan päällä on suuri ahdistus. Tie ahdistuksesta vapauteen käy Jeesuksen takaisintulon kautta.

Nyt on aika etsiä Herraa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onko sinulla jonkin otsikon alla kohtaa,johon voi kirjoittaa omia esirukousaiheita? T. Emmu

Paavo Hautala kirjoitti...

Kun kirjoitat rukousta koskevan hakusanan, niin kone etsii sinulle sopivan kirjoituksen, jonka kommenttiin voit jättää esirukouspyynnön. Näen pyyntösi, vaikka se olisi missä kohtaa hyvänsä. Jokaisen kirjoituksen kommenttiin voi myös kirjoittaa esirukouspyynnön.
Vasemmassa yläosassa näet suurennuslasin. Siihen voi kirjoittaa hakusanan. Kone etsii kaikki kirjoitukset, joissa tuo sana esiintyy.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos!
Tämä onkin hyvä ja helppo tapa.
Niin ei tarvitse etsiä jotain yhtä tiettyä paikkaa :-)
Kiitos Paavo!
T. Emmu

Paavo Hautala kirjoitti...

Ole hyvä! Tämä on tosi kätevä tapa etsiä tiettyä aihetta blogiltani. Esimerkiksi voit kirjoittaa vaikka jonkun Raamatun jakeen ja katsoa olenko kirjoittanut siitä jotakin?