perjantai 27. marraskuuta 2015

Tekstit puhuttelevat ja rohkaisevat!

Sain tänään rohkaisevan puhelun länsirannalta. Soittaja sanoi käyvänsä blogillani säännöllisesti. Erityisesti silloin, kun häntä masentaa, hän lukee blogiani ja surffailee siellä täällä ja saa rohkaisua. Kylläpä tämä tieto kannustaa kirjoittamaan. Kiitos, sinulle soitosta! Voimia ja iloa sinulle, ystävä!

Huomenna lähden Rovaniemelle, seurakuntavierailulle. Kiitos esirukouksista!
Tänään kävin tervehtimässä kielikerholaistani, joka on työssä pizzeriassa. Keskustelun jälkeen johtaja sanoi, että me annamme sinulle aina pizzan, kun tulet käymään. Minusta tuntui kuin olisin ollut veljieni tai poikieni luona kylässä.

Minulla on ollut tietokoneeni huollossa. Siihen on tehty uudet päivitykset. Puhelimestani meni kaiutin rikki. Takuuaika on voimassa 2.12.2015 saakka. Tämä on hyvä asia, koska takuu korvaa korjauksen tai uuden puhelimen. Kyllä nämä sähköiset laitteet ovat tärkeitä. Silloin sen huomaa, kun niitä ei ole.

Joidenkin valmistajat tuotteet vaan kestää paremmin. Ns. markettimikrot ovat halpoja, koska rungoissa ja emolevyissä säästetty, jonka vuoksi käyttöikä jää paljon lyhyemmäksi. Käyttöjärjestelmissäkin on eroja. Windows on kuin Lada, jatkuvasti saa huoltaa. Applen OS X:ssä ja Linuxilla voi keskittyä työn tekoon, ylläpitoon menee minimaalisen vähän aikaa. Näin kirjoittaa Heikki Kujala.

Ei kommentteja: