perjantai 20. marraskuuta 2015

Kuivettunut uskonelämä eläväksi Jeesuksen kohtaamisen myötä!

Illalla on hyvä miettiä sitä hyvää, mitä olemme päivän aikana saaneet. Voimme myös ajatella, että olemmeko saaneet auttaa ja rohkaista jotakin kulkijaa. Näistä mietteistä nousee varmasti kiitos Herralle, joka on ollut kanssamme ja johdattanut meitä ja ystäviämme.

Vein tänään erään turvapaikanhakijan pieneen yritykseen ja kysyin sieltä hänelle töitä. Palasimme sieltä hyvin toivorikkaina, koska mahdollisesti hän saa töitä ensi viikolla. Koin tässä Jumalan johdatusta.

Jokainen päivä, jonka saamme lahjaksi, sisältää suuret mahdollisuudet, koska Jumala on suuri. Yhteistyö Herran kanssa on uskossa vaeltamista ja tässä yhteistyössä kukaan ei voi epäonnistua, koska Jumala ei epäonnistu. Hänen työnsä on aina täydellistä.

Herra rohkaisee meitä seuraavilla sanoilla:

"Minä opetan sinua", sanoo Herra, "minä osoitan sinulle oikean tien. Minä neuvon sinua, katseeni seuraa askeleitasi." (Ps. 32:8.)

Huomenna on siunattu sapatti. Herra haluaa tavata meidät henkilökohtaisesti. Kannattaa siis osallistua jumalanpalvelukseen. Raamatussa kerrotaan miehestä, jolla oli kuivettunut käsi. Hän kävi sapattina synagogassa. Olen ymmärtänyt, että tämä mies oli loukannut kätensä kivityömaalla ja tämän onnettomuuden seurauksena vammautunut käsi oli alkanut kuivettua. Eräänä sapattina Jeesus tuli henkilökohtaisesti samaan synagogaan, jossa tuo mies oli. Jeesus paransi käden kokonaan terveeksi. Meilläkin voi olla jokin asia, joka kuihduttaa meitä. Kun menemme uskollisesti jumalanpalvelukseen, niin Jeesus voi tulla meidän luoksemme ja parantaa tuon meitä kuihduttavan asian ja tulemme täysin terveeksi. Saakoon näin tapahtua meille kaikille, jotka astumme huomenna Herran huoneeseen kohtaamaan Jeesuksen henkilökohtaisesti. Kuivettunut uskonelämä muuttuu eläväksi Jeesuksen kohtaamisen myötä! Rukoilen tätä ihmettä sinulle, ystäväni!

Ei kommentteja: