perjantai 2. tammikuuta 2015

Sininen hetki!


Kuusamossa olevaa Luojan kauneutta!

Tämä kuva on kuten edellä, mutta se on otettu vähän eri kohdasta.

 Kitronintie, Kuusamo

 Kuutamo 4.1.2015 Kuukkelintiellä
 Revontulet 4.1.2015 Kuukkelintiellä

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja postikortti kuvia!

Paavo Hautala kirjoitti...

Niin ovat! Lumoavia!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, ja tästäkin voimme todeta, että Taivaallisen Isän armo ON Suuri isolla ässällä! Hän antaa meidän nauttia sellaisestakin kuin "sinisestä hetkestä".
Ja toiseksi, se on suurta armoa, että Hän puhuu meille monellakin tavalla, kuten ilmoitti minullekin ääneen, että "Minun armoni on suuri". Kolmanneksi, minulle on tapahtunut elämässäni sellainen ihmeellinen asia, että jo 5-7 vuotiaana, kun olin vasta oppinut kirjaimet, halusin lukea isosiskoni ruotsin oppikirjaa, ruotsalaisia sanoja, vaikka en ymmärtänyt ruotsia ollenkaan. Ja ihmeellisesti ruotsin kieli on kiehtonut minua koko elämäni, ja sain yllättävästi ruotsinkielisen Raamatun ja sydämessä on kaipaus päästä asumaan Ruotsin puolelle. Jokin tarkoitus tässä piilee, se on vielä vain Taivaallisen Isän tiedossa ja käsissä, miten Hän tämän asian johdattaa. Rukoilen kovasti sitä, että Hän mahdollisimman pian avaisi minulle tämän tien. Ja se, että olipa taloudellinen tilanne kuinka tiukka tahansa, Isä pitää huolen ja antaa voimia seuraavaan päivään, suuressa armossaan. Siitä voi vain ylistää ja kiittää!

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Saakoon unelmasi toteutua Herran tahdon mukaan. Hyvä on luottaa Herraan ja toivoa häneltä apua ja saada apua!