sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Ulkoisen rauhan edellytyksenä on sisäinen rauha!

"Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maan päällä rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto." (Luuk. 2:14.)

Jos ihmiset antaisivat Jumalalle kunnian ja ottaisivat vastaan hänen lahjansa Kristuksessa, niin maan päällä olisi rauha. Jumalan antama rauhan lupaus toteutuu vasta silloin, kun uskomme Jeesukseen ja otamme hänet vastaan Vapahtajaksemme ja Herraksemme. Rauha ei tule maailmaan, joka hylkää Jeesuksen. Ihmisvoimin rauhaa ei saavuteta, vaikka käytäisiin kuinka paljon rauhanneuvotteluja tahansa. Maailmaan tulisi nopeasti rauha, jos kaikkien maiden johtajat ottaisivat Jeesuksen sydämeensä ja saisivat Jeesuksen rauhan ja todistaisivat tästä kokemuksesta omalle kansalleen ja vetoaisivat kaikkia kansalaisiaan noudattamaan heidän esimerkkiään. Maailmanlaajuinen hengellinen herätys lopettaisi sodat. Pelko poistuisi ja hyvinvointi lisääntyisi kaikissa maissa.

Kontrolloiva yhteisö tai yhteiskunta tappaa luovuuden ja tukahduttaa kasvun. Oikeanlainen vapaus, rohkaiseminen, tukeminen ja kannustaminen avaavat ovet menestykseen. Uskovilla on tärkeä tehtävä omalla paikkakunnallaan. Heidän pitäisi harrastaa sen kaupungin parasta, johon Herra on heidät siirtänyt. Mistä voisimme aloittaa maailman parantamisen? Oman maailman ja ympärillä olevan maailman parantaminen alkaa rukouksesta!

Ei kommentteja: