torstai 27. marraskuuta 2014

Olikohan tuo tuntematon mies "enkeli", joka halusi rohkaista meitä!?


Joulumyyjäiset Kuusamon torilla joulunavauksessa keskiviikkona 26.11.2014 klo 18-20
Kuvassa Niina Ritavehmas, Paavo Hautala ja Juha Hiironen

Karpalon vitriinissä on paljon hyvää myytävänä! Tervetuloa Karpaloon syömään ja ostoksille!

Eilen 26.11.2014 oli Kuusamon torilla joulunavaus klo 18-20. Kuusamon eri yhdistykset ja järjestöt olivat saaneet kutsun tulla torille esittelemään toimintaansa ja tuotteitaan. Kaikille toimijoille oli luvattu ilmainen toripaikka. Kuusamon ETRA ry otti haasteen vastaan. Karpalon ja Karpalo-Kirppiksen pöytä sai osakseen huomiota. Taatelitortut ja Karpalon oma lämmin joulujuoma, pakuriglögi, tekivät kauppansa. Pöydällä oli myös kakkuja, pipareita, torttuja, muffinsseja, yrttiteetä, pajutöitä, villasukkia ym. kirppistavaraa. Tilaisuus kesti noin kaksi tuntia ja myyjäistuottomme oli 154,50 €.

Lopuksi tapasimme kaksi tärkeää henkilöä. Toinen oli ulkomaalainen, joka oli käynyt kirkkomme ovella sapattina klo 10. Valitettavasti jumalanpalveluksemme on talviaikaan klo 11. Hän ilahtui suuresti, saatuaan tietää tämän. Nyt pitää laittaa ilmoitustaulu ajan tasalle.

Toinen tärkeä henkilö oli minulle tuntematon mies. Hän kysyi, että mitä yhdistystä me edustamme? Sanoin hänelle, että olemme täällä torilla pitämässä Kuusamon ETRA ry:n hyväksi myyjäisiä. Kun hän kuuli sanan Karpalo, niin hänen kasvonsa tulivat iloisiksi ja hänen silmistään kuvastui hyväntahtoisuus. Mies alkoi kehua toimintaamme käyttäen parhaita superlatiiveja mitkä tulivat hänen mieleensä sillä hetkellä. Viimeisenä jäivät mieleeni hänen sanansa: "Karpalosta puhutaan tosi paljon hyvää ja toimintanne tuo Kuusamoon erittäin paljon positiivista henkeä. Teidän ei tarvitse puhua mitään, ja kuitenkin sanomanne menee siitä huolimatta koko ajan eteenpäin.

Mietin autossa, että olikohan tuo tuntematon mies "enkeli", joka halusi rohkaista meitä!

Ei kommentteja: