tiistai 18. marraskuuta 2014

Raamatunlukumaraton 4.-8.12.2014 Kuusamossa! Tervetuloa!


       
"Koko Raamattu on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, ja se on hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi ja kasvatukseksi vanhurskaudessa, jotta Jumalan ihminen olisi täydellinen ja varustautunut kaikkiin hyviin tekoihin." (2. Tim. 3:16,17.)

"Ennen kaikkea teidän tulee tietää, ettei yksikään Raamatun profetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä, sillä mitään profetiaa ei ole koskaan tuotu esiin ihmisen tahdosta, vaan Pyhän Hengen johtamina ihmiset ovat puhuneet sen, minkä saivat Jumalalta." (2. Piet. 1:20,21.)

"Kaikki, mitä on ennalta kirjoitettu, on kirjoitettu meille opiksi, että meillä kärsivällisyyden ja Raamatun lohdutuksen kautta olisi toivo." (Room. 15:4.)

"Salatut asiat kuuluvat Herralle, meidän Jumalallemme, mutta ne, jotka on ilmoitettu, kuuluvat ikuisesti meille ja meidän lapsillemme, että me toimisimme kaikkien tämän lain sanojen mukaan." (5. Moos. 29:28 RK.)

Jumala puhuu meille sanansa kautta. Tätä puhetta me tarvitsemme enemmän kuin ihmisten puheita. Jotta kuulisimme tämän puheen selvästi ja ymmärtäisimme sen, niin meidän on rukoiltava Pyhää Henkeä opettamaan meitä. Raamattua lukiessamme meidän on tärkeä pitää silmät, korvat ja erityisesti sydän avoinna ottamaan vastaan Jumalan antama opetus, nuhde, ojennus, kasvatus, lohdutus ja toivo. Jos ja kun näin teemme, niin saamme Jumalan viisautta, joka johtaa uudestisyntymiseen ja Herran pelkoon eli hänen kunnioittamiseensa. Jumalan sana puhdistaa sydämemme ja kirkastaa ajatuksemme. Jumalan sanat ovat eläviä ja luovia sanoja, jotka ovat tulessa koeteltuja seitsenketaisesti eli täydellisesti. Tarvitsemme Jumalan sanoja lapsuudessamme, nuoruudessamme, keski-iässä ja vanhuudessa. Elämässämme ei ole mitään aikaa, jolloin pärjäisimme ilman Jumalan sanaa.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tulla mukaan Raamatunlukumaratoniin lukemaan ja kuuntelemaan Jumalan sanaa. Torstaina 4.12.2014 klo 10.00 aloitamme luomiskertomuksesta ja toivottavasti saamme kuulla Ilmestyskirjan viimeiset sanat maanantaina 8.12.2014 iltapäivällä ja näin pääsemme "maaliin"! Jos haluat olla mukana, niin ota minuun yhteyttä ja varaa parisi kanssa oma lukuvuoroaika päivällä tai yöllä. Jos tapahtumaan tulee 100 lukijaparia eli 200 ihmistä, niin silloin jokaiselle tulee yksi lukutunti. 50 lukijaparin urakkana on kaksi tuntia ja 25 lukijaparin neljä tuntia jne.

Raamatunluvun lisäksi järjestetään Rukousmaraton, samalla tavalla tunnin vuoroissa ja rukoillaan Suomen ja koko maailman puolesta!

Tapahtuma pidetään Kuusamon Adventtikirkolla Kitkantie 37.

Se järjestetään kristittyjen yhteisenä projektina, mutta ketään ei tahdota sulkea pois. Ikä, sukupuoli, kansallisuus ja uskonto ei estä sinua osallistumasta. Ainoa ehto osallistumiselle on lukutaito. Voit lukea Raamattua suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi tai millä muulla kielellä hyvänsä. Paikalla on suomenkielinen ja englanninkielinen Raamattu. Muilla kielillä olevat Raamatut pitää ottaa mukaan. Suomenkielinen Raamattu on uusin Raamattu Kansalle -käännös. Kaikkien lukijoiden kesken arvotaan Raamattu, joka on Raamattu kansalle -käännös.
Tapahtumaan voi tulla mukaan myös kuulijan paikalle minä vuorokauden aikana tahansa! 

Tulethan mukaan!

Yhteystietoni: Paavo Hautala
puh. 040 847 4582, paavo.hautala@pp2.inet.fi

Ei kommentteja: