keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Vihreä Mazda 626 vaihtui punaiseen VW-Passatiin

Terho kävi hakemassa 1.-2.2.2014 minulle uuden käytetyn auton Naantalista. Hän löysi sen netistä. Terho meni yöjunalla Turkuun ja ajeli Passatilla Kuusamoon. Hän oli perillä Kuusamossa sunnuntai-iltana klo 23.00. Matkalla Terho pistäytyi tätini, Sanni Oinosen, luona Alavudella. Kiitos Sanni-täti, kun tarjosit nälkäiselle matkamiehelle lämpimän ja maukkaan aterian.  Näit uuden autoni ennen minua!

Olen ajellut punaisella VW-Passatilla (1,6, vm. 97) tämän viikon ja hyvin se on pelannut. Autolla on ajettu nyt 260.000 km. Lunastukseen menevän Mazda 626:n (2, vm. 93) mittariin tuli 354.664 km. Hinausauto tulee hakemaan sen tällä viikolla Kuukkelintie 3:n pihasta. Olisi mielenkiintoista tietää, että korjaako vakuutusyhtiö auton vai myykö se sen sellaisenaan jollekin, joka vaihtaa siihen oven? Hyviä varaosia siitä ainakin saa, mm. uudet talvirenkaat, vetokoukku, lisäpitkät, uusi vesipumppu, uusi talvitermostaatti jne. Onhan siinä myös hyvä moottori, joka ei syö öljyä. Täydellinen huoltokirja kertoo sen, että auto on huollettu alusta pitäen ohjeiden mukaisesti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.revalvaatio.org/wp/planeettamme-on-hatatilassa/

tässä ei paljon jeesusset ja jumalat auta

Paavo Hautala kirjoitti...

Raaamttu kertoo meille planeettamme tulevaisuuden.
Olemme tulossa suureen ahdistukseen ja elämä maan päällä tulee olemaan hyvin vaikeaa. Planeettamme on todella hätätilassa ja tilanne pahenee koko ajan. Ihminen ei pysty pelastamaan maapalloa tuholta.

Ratkaisu ongelmiimme on Jeesuksen takaisintulo!
Jeesuksen takaisintulo on totta. Hän tulee hakemaan omansa taivaaseen ja maapallosta tulee sen jälkeen autio planeetta tuhanneksi vuodeksi. Tuhannen vuoden jälkeen tapahtuu maapalolla suuria muutoksia. Vanha maailma poltetaan tuhkaksi Jumalan toimesta ja sen jälkeen Jumala luo uuden puhtaan maailman ja puhtaan ilmakehän, uudet kasvit ja uudet eläimet. Uudessa maailmassa elämä maapalolla tulee olemamaan ikuista onnea ja autuutta. Tämän kaiken saa aikaan meidän Jumalamme joka on meidän Luojamme. Jeesus on tehnyt tämän kaiken mahdolliseksi sovitustyönsä kautta.
Jeesukseen turvautuvat ovat hyvässä turvassa, vaikka taivaat romahtaisivat.