tiistai 4. helmikuuta 2014

Karpalo-Kirppiksellä on nyt paljon myytävää tavaraa!

Olemme saaneet Karpalo-Kirppikselle nyt paljon uutta tavaraa. Kuusamolainen kangaskauppa tyhjensi varastonsa kirppiksellemme. Tavaraa tuli 12 peräkärryllistä. Lisäksi Ari on tuonut Kemijärveltä seurakuntasalimme irtaimistoa kaksi peräkärryllistä ja vielä on tulossa ainakin yksi lasti.
Tulkaa nyt ostoksille tekemään hyviä löytöjä.

3 kommenttia:

Aila kirjoitti...

Kangaskaupan varasto kuulostaa tosi mielenkiintoiselta. Voi, milloinkahan pääsisi tonkimaan, kankaat kiinnostavat, vaikken mikään himo-ompelija olekaan. Mutta srk:n käsityöpiirissä tehdään koko ajan eri myyjäisiin tuotteita, niin sellaiseen tarkoitukseen voisin haluta haalia materiaalleja.

Paavo Hautala kirjoitti...

Tervetuloa Kuusamoon. Meillä on paljon kankaita ja tilkkuja löytyy vaikka kuinka paljon. Kuusamoon on perustettu tilkkukerho ja kerholaiset hakevat materiaalia koko ajan. Tänään, kun poikkesin kirppiksellä, niin myyjä sanoi, että hän on myynyt kankaita, mattoja, tuoleja ja kirjahyllyn. Kun Ari toi Kemijärveltä viimeisen kuorman, niin siinä kuormassa oli kirjahylly, joka meni saman tien.
Tänään sain kirkon naapurissa asuvalta mieheltä uutta vastaavan kuntopyörän. Tulkaa ostamaan kirpparilta. Lähtöhinta on 60,- €.

Aila kirjoitti...

Hieno homma, että tavara kiertää ja liikkuu!