sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Unelmatarjous, jota ei kannata jättää väliin!

Ennen vaaleja ehdokkaat lupaavat äänestäjilleen suuria lupauksia hyvistä parannuksista, mutta päästyään valtaan lupaukset raukeavat usein tyhjään ja unohtuvat, koska niitä ei pystytä toteuttamaan varojen puutteen vuoksi. Viihdetaiteilijat lupaavat mainoksissaan suuria tunne-elämyksiä, jotta ihmiset tulisivat heitä kuuntelemaan ja katselemaan. Urheilukilpailujen areenat vetävät puoleensa paljon jännitystä kaipaavaa kansaa. Urheilijat joutuvat vuosikausia harjoittelemaan kuntoaan ja hiomaan taitojaan, että he menestyisivät kisoissa ja voisivat taidoillaan hämmästyttää katsojia ja voittamaan kanssakilpailijansa ja hyviä palkintoja. Menestys, maine, kunnia, valta, taloudellinen hyöty ja nautinto ovat ihmisiä kiinnostavia motiiveja. Kaiken takana on suuri "koneisto", joka pyörii rahan voimalla. Joka puolella näemme mainoksia, joissa esitetään hyviä tarjouksia. Jos tavara ei mene kaupaksi, niin järjestetään alennusmyyntejä. Muuttomyynnit ja tyhjennysmyynnit, voivat olla keksittyjä keinoja saada asiakkaita, kun tuotteet eivät mene muuten kaupaksi.

Uskonnollisella puolella on myös kovaa kilpailua. "Sieluista" taistellaan monin eri tavoin. "Tähtipuhujia" kutsutaan seurakuntiin, että saataisiin enemmän väkeä paikalle ja kolehtihaavit olisivat täydemmät.

Jeesus tarjoaa meille kaikille ilmaiseksi sellaista, mitä kukaan muu ei pysty koskaan tarjoamaan. Kaikille, jotka tulevat hänen tykönsä, uskovat häneen ja ottavat hänet ja hänen lahjansa vastaan, saavat ikuisen elämän uudessa paremmassa maailmassa. Tämä on aivan uskomattoman hyvä tarjous. Kuka voisi kieltäytyä tästä unelmatarjouksesta?

Ei kommentteja: