perjantai 7. helmikuuta 2014

Tiemme erosivat Kitronintien ja Kirkkotien risteyksessä Kuusamossa! Hinauspalvelu Tauriainen vei Mazdan Ouluun
 Autoa hinataan lavalle
Melkein perillä lavalla
 Mazdan lunastukseen johtanut vaurio

Tuohon sivupeiliin aiemmin  kiinnittyi "enkelin" lähettämä tuohi
Tänään klo 9.20 Hinauspalvelu Tauriainen haki Mazda 626:n Kuukkelintie 3:n pihasta. Olin juuri lähdössä töihin, kun autoa vedettiin lavalle. Otin tilanteesta kuvia, mutta en ole varma saanko niitä blogilleni, koska minulla on käytössä nyt vanha kännykkäni, enkä tiedä onko minulla tarvittavia kaapeleita tallessa. Uusi matkapuhelimeni on takuuhuollossa.

Ajelin hinausauton perässä ja tunnelma oli kuin "hautajaissaatossa". Muistelin matkoja, joita sain tehdä tällä hyvällä autolla. Tämä auto oli aivan erityinen, koska sain juuri tämän auton sivupeiliin "enkelin" lähettämän tuohen merkiksi siitä, että Jumala järjestää Karpalon rahoituksen. Tuohi on Karpalon seinällä olevassa taulussa muistona Herran rohkaisusta! Blogiltani löydät tästä kokemuksesta, joka tapahtui 22.3.2011, yksityiskohtaisemman kertomuksen.

Kitronintietä ajaessani Mazdan perässä ajattelin, että vieläköhän näen joskus uskollisen "palvelijani" korjattuna liikenteessä. Vilkutin Mazdalle ja toivotin sille hyvää matkaa. Tiemme erosivat Kitronintien ja Kirkkotin risteyksessä.

Kuvat tulivatkin blogille, koska Katariina tuli toimistolle ja laittoi ne kännykkäviestin kautta koneelleni.

Ei kommentteja: