keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Tein viisi lumiukkoa kuvaamaan viittä lastenlastamme


 
 Lumiukot ja lumiprinsessat. Vasemmalta: Mikael, Jessica, Vilma, Roosa ja Kevin

Odottelemme huomiseksi jouluvieraita Oulusta.

Tein tänään viisi lumiukkoa leikkimökin vieressä olevalle hiekkalaatikon kannelle. Lumiukot kuvaavat viittä lastenlastamme. Ne ovat ikäjärjestyksessä. Tytöt ovat lumiprinssessoja. Koristelin lumimekot hopanauhoilla ja laitoin kruunut päähän. Pojista tuli koruttomampia, mutta hyvin kuvaavia. Neniksi ja silmiksi otin kävyt joulukuusestamme. Pienemmille laitoin silmät ja nenät napeista.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja lumiukkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea ja hyvännäkösiä luomuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Paavo!
Satoiko silloin lunta, vai oliko kirkas talvi-ilta, kun otit nuo kuvat?

Internetissä on paljon vastaavia kuvia, joissa on "palloja" ilmatilassa, joita sanotaan enkelipalloiksi eli orbiteiksi. Tässä on yksi linkki, että mitä ne voisivat olla:

http://star-angels.webs.com/orbit.htm

Googlettamalla: orbit tai enkelipallot, saa paljon tietoa asiasta! ( joka niihin uskoo )

Tuula

Paavo Hautala kirjoitti...

Anne otti nämä kuvat hyvällä kemeralla ja kysyin häneltä, että satoiko silloin lunta? Molemmat muistimme, ettei satanut lunta. Oli suojasää. Ihmettelin silloin, kun näin kuvat ensi kertaa, että mitä ihmeen palloja kuvissa oikein on? Kun Niina kysyi minulta, että olenko kuullut puhuttavan enkelipalloista? Sanoin hänelle, että en ole kuullut. Hän näytti minulle hautajaisista otettuja kuvia. Kun näin Niinan kuvat, niin muistin, että tuollaisia samanlaisia palloja oli lumiukkokuvissani. Niina halusi nähdä ne. Hän sanoi, että onpa sinulla Paavo ollut paljon enkeleitä ympärilläsi, kokonainen parvi. Sanoin Niinalle, että ilmankos lumiukkojen teko oli niin hauskaa puuhaa!