maanantai 30. joulukuuta 2013

Pelastuksen hedelmä on rakkaus!

"Pisaroikaa, te taivaat, ylhäältä, vuotakoot pilvet vanhurskautta. Avautukoon maa ja kantakoon pelastuksen hedelmää, versokoon se myös vanhurskautta. Minä, Herra, olen sen luonut." (Jes. 45:8. RK.)

"Vihmokoon taivas, virratkoon oikeus ylhäältä pilvistä, avautukoon maa ja kasvakoon pelastuksen hedelmää ja versokoon vanhurskaus! Minä, Herra, olen tämän luonut." (Jes. 45:8. UKR.)

Herra on luonut näkyvän ja näkymättömän maailman. Nämä molemmat maailmat ovat keskellämme. 
Vanhurskauden sateen langettua sydämen maaperään, siellä alkaa kasvaa pelastuksen hedelmä. Sydämen on ensin avauduttava ottamaan vastaan Hengen sade, ennen kuin vanhurskaus voi versota ja tuottaa pelastuksen hedelmää. Sulkeutuneet sydämet pysyvät kuolleessa tilassa. Kasvaakseen ja tuottaakseen hedelmää avoin maa tarvitsee valoa, vettä, lämpöä ja ravinteita. Hengen hedelmän kypsyminen tarvitsee hengellistä - valoa, -vettä, -lämpöä ja - ravintoa. Taivaasta annettu Hengen sade tuo Kristuksen ja hänen valtakuntansa siunaukset kaikille, jotka ottavat hänet vastaan. Luonnollisen - ja hengellisen maailman lait toteuttavat Jumalan tahtoa siellä, missä niitä ei vastusteta. Kun kuljemme rukoillen ja etsimme Herraa ja hänen tahtoansa koko sydämestämme, niin löydämme hänet ja oman paikkamme Jumalan suunnitelmassa. Jumala ei ole luonut mitään maailmaa tyhjäksi. Sinun elämääsi ei ole luotu tyhjyyttä varten, vaan Jumalan elämää varten. Jumala tarvitsee sinua ja minua rakastamista varten. Rakkaus tarvitsee kohteen. Ihminen on tärkeä Jumalan rakkauden kohde ja meille Jumala on tärkeä rakkauden kohde. Rakastamalla lähimmäisiämme me osoitamme rakkautta Jumalaa kohtaan ja opimme tuntemaan hänen rakkautensa ja hänen luonteensa, joka on rakkaus. Pelastuksen hedelmä on rakkaus!

Ei kommentteja: