tiistai 31. joulukuuta 2013

Rakkauden kosketus on parantava kokemus!

TV7:n Polvijärven Pastori -ohjelman vastaavat Aulikki Hartikainen ja Veijo Piipponen järjestivät Kuusamon valtuustosalissa hengellisen tilaisuuden eilen 30.12.2013 klo 18. Saimme kuulla monia rohkaisevia kokemuksia Herran työstä eri puolelta Suomea ja myös ulkomailta. Ihmiset kaipaavat valoa, voimaa ja Jumalan rakkautta ja johdatusta elämäänsä. Maailman valo, Jeesus Kristus, poistaa elämästämme pimeyden ja antaa meille tulevaisuuden ja toivon, kun tulemme hänen tykönsä. Jeesus haluaa ja pystyy auttamaan meitä kaikissa ongelmissamme, vaikka ne olisivat inhimillisesti katsottuna kuinka vaikeita tahansa. Jumalalle on kaikki mahdollista.

Herra sanoo: "Kääntykää minun puoleeni ja antakaa pelastaa itsenne, kaikki te maan ääret, sillä minä olen Jumala, eikä toista ole." (Jes. 45:22.)

Kiitos, Aulikki ja Veijo, vierailustanne, Kuusamossa. Rukoushetki, kirkkomme Rukouspuutarhassa, oli myös rohkaiseva kokemus. Rakkauden kosketus on aina kaikin tavoin parantava kokemus. Herra olkoon kanssanne ja siunatkoon teitä elämänne loppuun saakka!

Ei kommentteja: