tiistai 31. joulukuuta 2013

Varjelusta Uuteen Vuoteen 2014!


        

"Mutta hänelle, joka voi varjella teidät lankeamasta ja asettaa teidät kirkkautensa eteen nuhteettomina ja riemuitsevina, hänelle, ainoalle Jumalalle, meidän pelastajallemme, Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, hänelle kunnia, majesteettius, voima ja valta, ennen aikojen alkua ja nyt ja iankaikkisesti. Aamen." (Juud. 24,25.)

Syntiinlankeemuksen tähden Aadam ja Eeva eivät voineet astua Jumalan eteen nuhteettomina eivätkä riemuitsevina. Surullisina he etsivät piilopaikan pensaiden suojasta. Langennut ihminen pakenee pahaa oloaan ja etsii aina suojaa syyllisyydelleen ja häpeälleen piilopaikastaan. Herra kutsuu meitä tulemaan esiin, avoimeen puhutteluun kanssaan. Syntinsä tunteva ja ne tunnustava ihminen haluaa langeta Herran kasvojen eteen nöyränä ja katuvana anomaan armoa. Jeesuksen kunnia-asiana on antaa katuvalle anteeksi. Syntien anteeksisaaminen ja sydämen puhdistaminen tuovat nuhteettomuuden ja Herra asettaa armahdetun riemuitsevana eteensä Jeesuksen Kristuksen työn ja ansioiden tähden.

Jumala on antanut meille sanansa ja Henkensä, ettemme lankeaisi pois Kristuksesta ja menettäisi pelastusvarmuuttamme hänessä. Saakoon Herra varjella meidät tulevana Uutena Vuotena 2014, niin että pysymme joka hetki Kristuksessa!

Ei kommentteja: