lauantai 7. joulukuuta 2013

Kävimme Arin kanssa joulumaassa!


 
Lähdimme tänään Arin kanssa seurakuntavierailulle Rovaniemelle. Meillä oli Rovaniemen kirkossamme Herran pyhä ehtoollinen. Pääsimme lähtemään klo 7.30 ja palasimme Kuusamoon klo 19.40. Matka meni hyvin. Tiet olivat hyvässä kunnossa ja pakkasen tähden ne eivät olleet liukkaita. Eläimiä ei näkynyt tiellä ollenkaan. Rovaniemellä oli vähemmän lunta kuin Kuusamossa. Ari halusi viedä joulumaahan pari Karpalon mainosta. Siellä olikin paljon matkailijoita, erityisesti Japanista. Joulumaa oli valaistu erikoisella tavalla. Männyssä olevat jääpuikot olivat erikoisia, koska niistä näytti tippuvan valoa maahan. Maastoon laitetut eriväriset kartiomaiset jäälyhtyvalot olivat myös hauska näky.

Kiitos nuorille, jotka esittivät kauniita joululauluja! Lapsille oli mukava kertoa lastenkertomus kesystä kurresta. Olen voinut joskus kirjoittaa tämän kurretarinan blogilleni. Pitääpä tarkistaa.

Raamatuntutkistelu oli Danielin kirjasta ja saarnani käsitteli toista adventtia eli Jeesuksen takaisintuloa. Herra siunasi tilaisuuden ja hän vahvisti yhteyden häneen ja toinen toisiimme. Kiitos Rovaniemen sisarille ja veljille hyvästä hetkestä. Kiitos myös Ritvalle ja Paavolle, jotka kutsuivat meidät jumalanpalveluksen jälkeen kotiinsa maukkaalle aterialle. Sinivalkoiset värit loivat itsenäisyyspäivän tunnelman. Ritvalla ja Paavolla on molemmilla käsityöharrastus. Ritva nyplää kauniita pitsejä ja liinoja ja Paavo tekee puutöitä, jotka ovat todella haastavia.

Paluumatkalla veimme N.P.:lle pienen joululahjan seurakunnaltamme ja pidimme hartaushetken.

Ei kommentteja: