keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Parantuminen hänen siipiensä alla!

Jos sinulle on tapahtunut jotakin pahaa menneisyydessäsi ja nuo asiat vaivaavat sinua tänään, niin mitä voit tehdä, saadaksesi rauhan ja hyvän mielen?

Lue ensin kaikki kymmenen ohjetta ja keskity sitten tänään ensimmäiseen kohtaan!

1. Anna sinua vastaan rikkoneille anteeksi, ehdoitta, Jumalan armon avulla. (Kirjoita paperille kaikkien niiden nimet, jotka ovat mielestäsi rikkoneet sinua vastaan tavalla tai toisella. Sano sitten ääneen, että annat heille kaikille anteeksi, vaikka he eivät koskaan pyytäisi sinulta anteeksi. Anna myös itsellesi anteeksi. Älä aseta anteeksiannollesi mitään ehtoja! Mieti, miten voisit omalta puoleltasi ystävällisesti lähestyä niitä ihmisiä, jotka ovat rikkoneet sinua vastaan, osoittaaksesi heille, että et ole heille vihainen etkä katkera ja, että olet antanut heille anteeksi? Toimi sen mukaan, mikä on oikein Herran silmissä).
2. Tunnusta syntisi, pyydä anteeksi ja anna anteeksi niille, joita vastaan olet rikkonut. (Tee syntilista ja polta se sitten. Soita, lähetä tekstiviesti, kirjoita kirje, lähetä sähköpostiviesti, sovi tapaaminen. Hoida selvittämättömät asiat tuntoasi painamasta!)
3. Pyydä syntisi anteeksi Jumalalta ja ota vastaan anteeksianto Jeesuksen lunastustyön ansiosta. Luota Kristuksen vanhurskauteen! Lue Raamatusta pääsiäisviikon tapahtumat ja mietiskele niitä kohta kohdalta.
4. Usko sielusi hoito Jumalalle ja ota vastaan hänen lupauksensa sinua varten. Raamatussa on lupauksia kaikkia tilanteita varten. Hän on antanut ne sinulle! Voit luottaa niihin! Lue Raamattua päivittäin!
5. Etsi luotettava ihminen ja kerro hänelle, mikä mieltäsi painaa. Rukoilkaa yhdessä ja jättäkää asia Jumalan hoidettavaksi. Usko ja luota Jeesukseen. Hän auttaa, rakastaa ja ymmärtää sinua.
6. Voit pyytää seurakunnan vanhimmilta öljyllä voitelun ja rukouksen puolestasi.
7. Pyydä esirukousta puolestasi! Esirukoukset auttavat! Voit lähettää esirukouspyyntösi rukouspuutarhaamme. Esirukoilijat muistavat sinua.
8. Jos sinulle on mahdollista voit itsekin tulla rukoilemaan rukouspuutarhaamme ma-pe klo 10.30-15. Kirkkomme aulassa on Rukouspuutarhan ajanvarauskirja, johon voit merkitä ajanvarauksen. Voit tulla puutarhaan yksin tai ystäväsi kanssa.
9. Älä murehdi ja haudo mielessäsi menneitä virheitä, vaan jätä ne pois mielestäsi ja unohda ne Jumalan armon avulla. Älä kanna vihaa ja katkeruutta itseäsi ja ketään muutakaan ihmistä kohtaan. Anna anteeksi! Tee hyvää lähimmäisillesi!
10. Suuntaa katseesi Jeesukseen ja katso hänen kanssaan luottavaisesti tuleviin päiviin. Rukoile ja tee työtä Herran kanssa. Palvele Herraa iloiten! Uhraa Herralle kiitosuhri! Palauta hänelle kymmenykset ja uhrilahjat, niin kuin on säädetty! Avaa sydämesi Jeesukselle ja ota vastaan Pyhä Henki! Kiitä ja ylistä Herraa!

Kokeile näitä ohjeita kymmenen päivän ajan. Kerro sitten, oliko näistä ohjeista sinulle apua?
Aloita tänään kohdasta yksi ja etene kohta kohdalta. Voit tulla sitten 16.2.2013 klo 11.00 kiitosjumalanpalvelukseen kertomaan hyviä uutisia siitä, miten olet saanut ilon ja rauhan sydämeesi!

Ei kommentteja: