maanantai 31. joulukuuta 2012

Unelmani toteutui tänään ihmeellisellä tavalla!

Sunnuntaina 30.12.12  klo 11.00 kaikki oli valmista ja Kasvisravintola Karpalon ensimmäinen lounasaika oli valmis alkamaan. Lounaalla kävi päivän aikana noin 70  henkeä. Illan avajaisjuhlassa oli väkeä suurin piirtein saman verran. Kaikki kehuivat ruokaa erinomaiseksi ja tiloja kauniiksi ja viihtyisiksi. Illan juhlaohjelma oli monipuolinen ja kiinnostava. Nuoret pianistit Vatteri ja Kaisa hurmasivat soitollaan yleisön. Valtterin sävellykset eivät jääneet Sibeliuksen sävellyksen varjoon. Veltterin pianosävellyksissä on jotain hyvin kaunista, herkkää ja melodista. Karpalosuon kurjet tekivät vaikutuksen. Naiskuoro Ainot lauloi erittäin harmonisesti ja kauniisti. Kuorossa oli parikymmentä laulajaa ja kaikkien äänet sointuivat hyvin yhteen. Arto Hyvönen esitteli Terveysprojekti Karpalon ja ortopedi Timo Paavilainen onnitteli Kuusamoa hyvän ruokapaikan saamisen johdosta. Hän luetteli monia terveydellisiä ja ekologisia syitä miksi ihmisten kannattaa syödä kasvisruokaa. Ilmapiiri lounaalla ja iltajuhlassa oli lämminhenkinen ja kodikkaan virkistävä.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siunausta ja onnea Karpalon avaukselle! Hienoa, että lounaalla kävi jo ensimmäisenä päivänä noin paljon syöjiä. Teillä on olut hieno ohjelma kirjoituksesi perusteella, minä kun en valitettavasti päässyt tulemaan sinne Kuusamoon. Toivotaan että ravintola saa jatkossakin päivittäin samanlaisen suosion ruokailijoiden määrässä. Siunausta, iloa ja voimia kaikille työntekijöille, jotka työskentelevät siellä! T. Katariina

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi kirjoitusvirhe; piti kirjoittaa että teillä on ollut hieno ohjelma.
T. Katariina

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos Katariina onnitteluista! Sinäkin olet monella tavalla auttanut Karpalo-hanketta toteutumaan. Olet tehnyt mm. vapaaehtoistyötä Karpalo-Kirppiksellä. Hyvää Uutta Vuotta 2013 ja tervetuloa käymään Kuusamossa.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja menestystä uudelle Kasvisravintolalle. On hieno asia, että kasvisruokalat lisääntyy. Siunausta,Iloa ja Valoa toivottaa: Tuula ja Urho

Paavo Hautala kirjoitti...

Kiitos hyvistä toivotuksista. Oletko Porin Tuula ja miehesi?

Anonyymi kirjoitti...

Olemme T & U Ritavehmas

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja siunausta uudelle kasvisravintoalle, tulemme joskus käymään,Terveisin Niinan täti, Liis,a perheineen Joensuusta.

Paavo Hautala kirjoitti...

Olipa mukava kun Niinan vanhemmat kommentoivat blogillani. Niina selvisi erittäin hyvin ensimmäisestä suuresta koetuksesta. Avajaiset teettivät hänelle kovasti töitä, mutta kaikki meni todella hyvin. Ruoka oli maukasta ja sitä riitti kaikille. Jäi vielä sopivasti tähteeksikin. Seurakuntamme sisaret auttoivat häntä keittiöllä. Terveisiä Polvijärvelle ja oikein Hyvää Uutta Vuotta teille kaikille!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos! Onnellista ja menestyksellistä Uutta Vuotta myös teille!