maanantai 24. joulukuuta 2012

24. JOULUKALENTERI 2012

 
24. Nyt lasten stressin laskijaa kodeissa kaivataan. Pari avainsanaa tarvitaan arvoituksen ratkaisemaan, tekstarit eivät sitä aikaan saa.

Arvattu avainsana, joka ei ole oikein: älykäs äiti
Oikea avainsana: äidin ääni
Oikea kirjain: Ä
Joulukalenterin oikea sanoma 1.-24.12.2012: JEESUS TULI AJAN TÄYTTYESSÄ

Tutkimus: Äidin ääni lohduttaa, tekstiviesti ei - Helsingin Sanomat

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen näissä asioissa ihan heikoilla, mutta arvaan että :älykäs äiti Eli Ä. Tuossa keskimmäisessä kuvassa on äiti,hoivaaja tulee mieleen pikkuenkeli kuvasta. Hyvää joulua kaikille lukijoille t. Helena S

Paavo Hautala kirjoitti...

Avainsanoiksi tarvitaan kaksi sanaa, kuten huomasitkin. Toinen sanoistasi on oikein. En kerro vielä, että kumpi sana on oikein. Oikea kirjain on siis Ä. Hyvää joulua sinullekin Helena S ja läheisillesi ja kaikille muillekin.

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotan äidin ääni.
Sehän se lapsen rauhoittaa eikä tekstarit sitä aikaan saa.
S

Paavo Hautala kirjoitti...

Täydellisesti oikea vastaus. Tästä on tehty tieteellinen tutkimus ja todettu että äidin ääni vähentää stressiä. Voitte lukea siitä netistä. Jos äiti lähettää tekstarin, niin sillä ei ole vaikutusta samalla tavalla kuin äidin äänellä ja katsekontaktilla.
Nyt kaikki arvoitukset on ratkaistu. Laskekaa pisteenne ohjeiden mukaan ja ilmoittakaa pistemääränne minulle sähköpostiini: paavo.hautala@pp2.inet.fi tai tekstiviestinä puh. 040 8474 582 tai joulukalenterin 24 päivän kommentissa. Kiitos mielenkiinnostanne joulukalenteria kohtaan. Kävijämääräni blogillani lisääntyi joulukuun aikana aika paljon. Päivittäinen kävijämäärä on ollut suurempi kuin tavallisesti. Kertoisitteko mikä arvoitus oli:
- vaikein
- helpoin
- hauskin

Paavo Hautala kirjoitti...

Joulukuusen ympärillä olevien lasten ilmeet ovat hauskoja. Mitä ne kertovat teille?