maanantai 17. joulukuuta 2012

Valaistu poro oli erikoinen näky!

Tänään aloitimme Karpalo-kirppiksen muuttopuuhat. Saimme uuden hyvän vuokratilan Kitkantie 23. Muuttotalkoissa oli neljä miestä ja viisi naista: Terho, Jani, Markku, Paavo, Anne, Suvi, Heli, Jaana ja Tarja. Roskia tuli peräkärryllinen. Muutossa on hyvä hävittää huono tavara pois. Paljon saimme aikaiseksi, mutta paljon jäi töitä tuleville päiville. Jos olet vapaalla ja pääsisit muuttotalkoisiin, niin olet tervetullut auttamaan.

Tänään, kun kävin päivällä kotona, minua odotti melkoinen yllätys. Pihassamme seisoi Poro jouluvalot sarvissa ja kaulalla. Olipa hupaisa näky, suorastaan kaunis ja jouluinen. Jouluvalot sopivat porolle oikein hyvin. Olisipa ollut kamera mukana. Onneksi valot irtosivat sarvista hyvin, eivätkä rikkoutuneet ja poro ei sotkeutunut niihin. Poro olisi voinut saada sähköiskun, jos johto olisi mennyt poikki. Valot olivat pihlajissa ja irronneet sieltä pihlajaa rouskuttavan poron sarviin. Minun piti hätyytellä sarvipää kauemmaksi tontiltamme. Jouluvieras kävi tervehtimässä meitä eilenkin. Se söi linnuille laitettuja kauralyhteitä aivan ikkunamme alla.

Tutustutin Karpalon kokin, Niinan, kuusamolaisiin yhteistyökumppaneihin. Niina teki tänään töitä toimistossani, koska Karpalossa ei ole vielä kaikki valmista. Tänään puolenpäivän jälkeen saapuivat Metoksen keittiökoneet ja laitteet. En ehtinyt vielä käydä niitä katsomassa. Niiden paikalleen asentaminen kestää varmaan pari päivää.

Ei kommentteja: